Schmitz Cargobull kiest Zscaler voor de beveiliging van zijn cloud-only-strategie

De combinatie van Zscaler Internet Access en Zscaler Private Access creëert een holistische Zero Trust-beveiligingsomgeving die is gebouwd voor de cloud

| Zscaler | 3 min | 17 augustus 2021 11:30
Copyright: Schmitz Cargobull
Schmitz Cargobull AG heeft het Zscaler Zero Trust Exchange-platform gekozen voor de bescherming van gebruikers, applicaties en workloads voor 5.800 medewerkers op 50 locaties wereldwijd. De wereldwijde fabrikant van opleggers, trailers en carrosserieën van motorvoertuigen voor temperatuurgecontroleerde vracht zal Zscaler Internet Access (ZIA) en Zscaler Private Access (ZPA) combineren om een ??holistische, hoogwaardige zero trust-beveiligingsomgeving te creëren om een ??cloud-only, work-from-anywhere (WFA) businessmodel aan te sturen.

Schmitz Cargobull implementeert Zscaler als onderdeel van zijn algehele digitale transformatie om de IT-beveiligingsinfrastructuur te moderniseren door deze naar de cloud te migreren. Met ZIA, die veilige toegang tot het internet biedt, en ZPA, die VPN-vrije, veilige toegang tot interne apps levert, wordt de toegang tot applicaties in cloudomgevingen én in het datacenter beveiligd voor ongeveer 40 procent van zijn werknemers die op afstand werken.

Met Zscaler krijgt Schmitz Cargobull een meerlagige beveiligingsaanpak en versleutelde verkeersinspectie om de organisatie te beschermen tegen dreigingen. De implementatie biedt ook een model voor least-privileged toegang, dat gebruikmaakt van beleid en identiteiten om de IT-omgeving van het bedrijf te controleren en te beveiligen. Gebruikers hebben hiermee alleen toegang tot de applicaties die ze nodig hebben, terwijl automatisch netwerkmicrosegmentatie wordt bereikt om de attack surface van Schmitz Cargobull te verkleinen. Bovendien zorgen de meer dan 150 wereldwijd gedistribueerde datacenters van Zscaler voor minder vertraging en verbeterde prestaties voor de werknemers in de buurt van Zscaler-points of presence (POP).

"Het is van cruciaal belang om onze werknemers een veilige werkomgeving met hoge beschikbaarheid te bieden door hen te allen tijde veilige toegang tot applicaties in de cloud en het internet te garanderen", zegt Michael Schöller, hoofd infrastructuur bij Schmitz Cargobull AG. “Dit omvat always-on toegang tot ons bedrijfskritische ERP-systeem, dat voorheen in gevaar kwam door access failures. Om dit allemaal te bereiken, vertrouwen we op een meerlaagse aanpak die de veiligheid verhoogt.”

Door het gebruik van het Zero Trust Exchange-platform kan Schmitz Cargobull bovendien zijn bestaande gedecentraliseerde, handmatig beheerde beveiligingssystemen vervangen door een sterk geïntegreerde zero trust-oplossing die automatisch tot 200.000 beveiligingsupdates per dag toepast, waardoor middelen en kosten worden bespaard. "Omdat we tijdens onze digitalisering het gebruik van onderhoudsintensieve apparaten wilden verminderen, was enkel een cloud-native oplossing geschikt voor ons", aldus Schöller.

Door ZPA te gebruiken in plaats van hardwaregebaseerde VPN's, zorgt Schmitz Cargobull ervoor dat zijn private applicaties nooit worden blootgesteld aan internet, waardoor ze volledig onzichtbaar zijn voor onbevoegde gebruikers. Dit verbetert niet alleen de beveiliging van het bedrijf, maar stelt hen ook in staat om de toegang tot externe gebruikers uit te breiden voor grotere zakelijke flexibiliteit en een veiligere supply chain.

"Door het verminderen van het aantal VPN-apparaten, die regelmatig de krantenkoppen halen door kwetsbaarheden, kunnen we de beschikbaarheid van onze supply chain en de toegang voor onze consultants vergroten", zegt Schöller. "Zscaler houdt onze infrastructuur verborgen voor aanvallers en maakt ons veiliger dan voorheen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Zscaler

Zscaler stelt grote, wereldwijde organisaties in staat om veilig hun netwerken en applicaties te transformeren voor een mobile- en cloud-first wereld. De belangrijkste services, Zscaler Internet Access en Zscaler Private Access, zorgen voor snelle, veilige verbindingen tussen gebruikers en applicaties, ongeacht apparaat, locatie of netwerk. Zscaler-services zijn 100% cloud-gebaseerd en bieden de eenvoud, verhoogde beveiliging en verbeterde gebruikerservaring die traditionele appliances of hybride oplossingen niet kunnen evenaren. Zscaler wordt gebruikt in zeer veel landen en heeft een multi-tenant, gedistribueerd cloudbeveiligingsplatform dat duizenden klanten beschermt tegen cyberaanvallen en dataverlies.
Meer over Zscaler

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.