Scalia sluit zich aan bij branchevereniging Dutch Cloud Community

Scalia vindt het belangrijk om samen met de andere leden kennis en ervaring met het bedrijfsleven en de overheid te delen

| Dutch Cloud Community | 2 min | 17 augustus 2021 12:09
Gewaardeerd
Scalia, de cloudservice- en kennispartner voor bedrijven met webgebaseerde groeiambities en schaalbaarheidsvraagstukken, maakt vandaag bekend dat ze zich aansluiten bij de Dutch Cloud Community, de branchevereniging voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten.

Met de schaalbare, kostenefficiënte en innovatieve oplossingen van Scalia overwinnen Nederlandse organisaties online uitdagingen en kunnen ze de groei realiseren van hun missiekritische websites en web applicaties. Naast een eigen state-of-the-art cloudinfrastructuur en Content Delivey Network beschikt Scalia over een team van ervaren developers. Door het combineren van beide disciplines is Scalia in staat om organisaties volledig te ondersteunen en te ontzorgen bij het realiseren van hun online (groei) ambities.

Arjan Kunstman, Managing Director bij Scalia: “Als aanbieder van hoogwaardige cloud- en hostingdiensten zijn we ontzettend blij dat we ons kunnen aansluiten bij de Dutch Cloud Community. Alle toonaangevende spelers in de Nederlandse cloud-, hosting- en internetwereld zijn bij deze branchevereniging aangesloten. We vinden het belangrijk om samen met de andere leden onze kennis en ervaring met het bedrijfsleven en de overheid te delen. Op deze manier leren we van elkaar en zo kunnen we ons productportfolio nog beter afstemmen op behoefte van de markt.”

Dutch Cloud Community is in januari 2021 ontstaan uit een fusie van de brancheorganisaties ISPConnect en DHPA. Na de fusie hebben inmiddels meer dan 100 prominente bedrijven uit deze sector zich bij de nieuwe branchevereniging aangesloten. Dutch Cloud Community is het aanspreekpunt en de belangenbehartiger voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten. Het scheppen van randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet, is de missie van de branchevereniging.

Ruud Alaerds, Managing Director van Dutch Cloud Community: “Het is goed nieuws dat Scalia zich bij ons heeft aangesloten. Scalia stelt zichzelf hoge eisen qua niveau van dienstverlening en vakkennis en is een waardevolle partij om ervaringen uit te wisselen in ons netwerk. Met een sterke achtergrond in het mediasegment is Scalia een aanwinst voor de Dutch Cloud Community.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dutch Cloud Community
Dutch Cloud Community is de brancheorganisatie voor de hosting, cloud, VOIP en MSP service providers actief op de Nederlandse markt. Dutch Cloud Community is in 2021 geboren uit de fusie van ISPConnect en DHPA, de twee brancheorganisaties van de sector. Wij zijn een alliantie van meer dan honderd prominente bedrijven die de digitale infrastructuursector vertegenwoordigen. Onze missie is het scheppen van de randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet.
Meer over Dutch Cloud Community
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.