Extron en NETGEAR kondigen interoperabiliteit aan voor eenvoudigere implementatie van AV over IP

De M4250 en M4300 serie switches zijn officieel gecertificeerd voor gebruik met Extron NAV producten

| NETGEAR | 3 min | 18 augustus 2021 10:01
Copyright: NETGEAR
NETGEAR®, de netwerkspecialist in de professionele audio/videomarkt, kondigde vandaag een nieuwe mijlpaal aan voor de M4250 en M4300 Pro AV-serie switches. AV-technologie innovator Extron heeft deze serie switches gecertificeerd om ze naadloos aan te laten sluiten op hun krachtige NAV® Serie van Pro AV-over IP-producten, waardoor een krachtige oplossing ontstaat voor de huidige IP-gebaseerde AV-workflows.

NETGEAR heeft de nieuwe M4250-serie switches ontworpen met een gebruiksvriendelijke webinterface en profielen om integrators te helpen bij het oplossen van de vaak vervelende taak van AV-over IP-switchconfiguraties. De installateur hoeft alleen het protocol en de leverancier te selecteren, daarna de poorten die van toepassing zijn, en de NETGEAR-switches stellen automatisch de juiste configuratieparameters in. Hierdoor is de installateur minder tijd kwijt aan het opzetten van het AV-systeem.

"AV-marktleiders zoals Extron zijn enthousiast over de NETGEAR AV-lijn," zegt Laurent Masia, Director van Product Line Management for Managed Switches bij NETGEAR. "De producten van Extron worden wereldwijd in allerlei AV-toepassingen gebruikt. Deze interoperabiliteitscertificering tussen NETGEAR-switches en de NAV-producten van Extron zal resulteren in een hoger niveau van systeem- en oplossingszekerheid voor klanten."

Strenge interoperabiliteitstesten van de M4250 en M4300 series omvatten niet alleen Extron's gepatenteerde PURE3® codec op hun NAV-platform, maar ook veelgebruikte AES67 en Dante audio setups. Daarnaast vertrouwde het Extron-testteam op NETGEAR's IGMP Plus™ om optimale functionaliteit voor multicast-implementaties te garanderen.

"Extron's streaming AV-producten vertrouwen op een sterk netwerk om ervoor te zorgen dat onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit productervaring ontvangen," aldus Casey Hall, Vice President Worldwide Sales and Marketing bij Extron. "NETGEAR's toewijding aan de Pro AV-gemeenschap blijkt duidelijk uit de solide prestaties van de M4250 en M4300 serie switches. Deze switches bieden onze klanten verschillende formaten en werken uitstekend samen met onze NAV en andere IP-gebaseerde AV-producten."

NETGEAR's M4250 Serie-switches

De nieuwe AV-lijn M4250-switches zijn ontwikkeld voor AV over IP en ontworpen voor integratie in een AV-rack, onder een tafel, of achter een display. Modellen met PoE+ en Ultra 90 PoE++ maken de verbinding van AV-eindpunten en meer mogelijk. De M4250 AV-lijn ondersteunt NETGEAR IGMP Plus, Auto-LAG, en Auto-Trunk voor automatische en dynamische configuratie voor meerdere switches.

NETGEAR's M4300-serie switches

De bekende M4300 serie switches bieden verschillende modellen om te voldoen aan het aantal poorten en de connectiviteitseisen van de consument. Ze kunnen ook worden gestapeld, waardoor grotere AV-configuraties mogelijk worden. NETGEAR IGMP Plus zorgt voor robuuste multicast-prestaties zonder angst voor overbelasting van het netwerk. De M4300 is PoE+ geschikt, heeft een non-blocking backplane, en is ontworpen om uitstekende multicast-prestaties te leveren voor een reeks AV-over IP-protocollen.

Breed scala aan toepassingen

Van vergaderruimtes tot universiteitscampussen tot sport- en podiumkunstenlocaties, de NETGEAR M4250 en M4300 switches zijn veelzijdig. De validatie van Extron opent de deur naar meer locaties en toepassingen, zoals Active Learning Centers, Huddle Spaces, Digitale handtekeningen, High-end woningen en nog veel meer. NETGEAR en Extron maken het mogelijk voor klanten om de prestaties en betrouwbaarheid van IP-technologie te benutten voor AV-toepassingen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NETGEAR
NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed scala aan bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment en is toegewijd aan het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en performance gaming routers om online gameplay te verbeteren.
Meer over NETGEAR
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.