Blackberry presenteert nieuw Partner Protect & Earn-programma

Verkopers en engineers uit het partnernetwerk ontvangen vanaf nu beloningen voor de acquisitie van nieuwe klanten

| BlackBerry | 2 min | 18 augustus 2021 10:32
Gewaardeerd
Copyright: BlackBerry
Verkopers en engineers uit het partnernetwerk van BlackBerry ontvangen vanaf nu beloningen voor de acquisitie van nieuwe klanten. Het BlackBerry Partner ‘Protect & Earn’-programma is opgezet om te investeren in channelpartners en om gezamenlijk succes op de lange termijn te stimuleren.

Ransomware-aanvallen blijven in een rap tempo toenemen. Opvallende hacks, van onder andere REvil en DarkSide, laten zien hoe belangrijk het is om de juiste tools te hebben om deze aanvallen vroegtijdig te detecteren en bedrijven te beschermen. BlackBerry-partners zijn nu belangrijker dan ooit bij het leveren van goede AI-oplossingen aan klanten om zich te verdedigen tegen het groeiende bedreigingslandschap. In ruil daarvoor heeft BlackBerry het allereerste programma opgezet om deze partners te belonen voor hun constante inspanningen.

Samen ontwikkelen

BlackBerry zet zich in om het partnernetwerk te ondersteunen met behulp van onder meer training en het bieden van hulpmiddelen voor marktontwikkeling. "We willen een verlengstuk zijn van het verkoopteam van onze partners. We streven allemaal hetzelfde doel na: eindklanten, endpoints en bedrijven beschermen tegen cyberaanvallen”, vertelt Colleen McMillan, WW VP Channel Sales bij BlackBerry.

“Voor ons draait het allemaal om een nauwe afstemming én samenwerking met onze partners om hen de juiste tools, informatie en ondersteuning te bieden. Zo kunnen zij hun werk met succes uitvoeren en blijven we samen ontwikkelen.”

Registratie voor het Protect & Earn-programma is nu geopend en partners kunnen contact opnemen met hun BlackBerry Channel Account Manager om zich aan te melden.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (5 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.