Rubrik gaat strategische overeenkomst aan met Microsoft

Gezamenlijke oplossingen zorgen voor sterke vermindering van ransomware-bedreigingen en nauwe integratie van cloudservices

| Rubrik | 2 min | 18 augustus 2021 12:33
Gewaardeerd
Rubrik gaat een strategische samenwerking aan met Microsoft. Met de overeenkomst willen Rubrik en Microsoft co-engineeringprojecten stimuleren met geïntegreerde Zero Trust-oplossingen voor gegevensbescherming, gebouwd op Microsoft Azure. Zo komen beide bedrijven tegemoet aan de groeiende behoefte van klanten om zich te beschermen tegen ransomware-aanvallen, waarvan het aantal jaarlijks exponentieel toeneemt. Microsoft doet tevens een aandeleninvestering in Rubrik.

Nieuw niveau

Rubrik en Microsoft bieden databescherming voor Microsoft 365 en de hybride cloud en geïntegreerde cloudservices op Microsoft Azure.

Van origine pakt Rubrik de meest urgente data-uitdagingen van ondernemingen aan: snel herstel van ransomware, automatisering van gegevensverwerking en de migratie van data naar de cloud. De samenwerking tussen Rubrik en Microsoft zorgt voor een verbetering van het aanbod en biedt Zero Trust-gegevensbescherming voor hybride cloudomgevingen die datacenter, edge en cloud omvatten, inclusief Microsoft 365.

Met Rubrik en Microsoft kunnen belangrijke applicaties zoals SAP, SQL, Oracle, VMware en enterprise NAS-workloads bescherming en automatisering nauw integreren met Azure. Dit is van cruciaal belang omdat klanten hun digitale transformatie versnellen. Door samen te werken met Microsoft, helpt Rubrik klanten deze prioriteiten aan te pakken en tegelijkertijd de flexibiliteit te bieden om data naar de cloud te migreren met een verbeterde efficiëntie.

Overstap naar de cloud

De overeenkomst bouwt voort op de langdurige samenwerking tussen Rubrik en Microsoft, die wereldwijd meer dan 2.000 wederzijdse klanten ondersteunt. De twee bedrijven hebben een aanzienlijke groei en acceptatie van klanten doorgemaakt in belangrijke branches en sectoren.

"Als pionier in Zero Trust Data Management helpt Rubrik internationale organisaties bij het beheren van hun data en het herstellen van ransomware", zegt Bipul Sinha, medeoprichter en CEO van Rubrik. "Samen met Microsoft bieden we nauw geïntegreerde gegevensbescherming aan. Daarnaast versnellen én vereenvoudigen we de reis van onze klant naar de cloud."

Nick Parker, Corporate Vice President, Global Partners Solutions bij Microsoft: "Klanten in verschillende sectoren migreren naar de cloud om transformatie te stimuleren en groei te realiseren. End-to-end applicatie- en databeheer is enorm belangrijk voor zakelijk succes, en we zijn van mening dat de integratie met Rubrik's Zero Trust Data Management-oplossingen het voor klanten gemakkelijker maakt om hun digitale veerkracht te vergroten.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rubrik
Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.