Cognizant neemt Hunter Technical Resources over

Uitbreiding van digital engineering-krachten

| Cognizant | 2 min | 19 augustus 2021 11:32
Cognizant neemt de digital engineering-takken over van Hunter Technical Resources, een digital engineering en projectmanagement bureau.

Hunter Technical Resources specialiseert zich in veelgezochte expertises als full stack development, machine learning, DevOps, system architecture en data science. De acquisitie vergroot Cognizant’s netwerk van talenten in belangrijke markten, en versterkt bovendien de digital engineering-werkzaamheden in de Verenigde Staten en Cognizant’s positie als één van ’s werelds grootste digital engineering organisaties.

“Deze overname vergroot Cognizant’s toegang tot enorm gespecialiseerde experts die onze klanten helpen hun digitale transformatie vorm te geven”, zegt Rajesh Nambiar, President Digital Business and Technology, Cognizant.

“Hunter Technical Resources kent een lange geschiedenis waarin het bedrijf IT-talent levert aan eersteklas bedrijven en klanten. Hun unieke focus op technologie en het bouwen van relaties past perfect bij Cognizant’s ‘client first’-cultuur en -filosofie.”

“Ons bedrijf ontstond twintig jaar geleden vanuit één missie: het aantrekken van de beste talenten. Die passie delen we met Cognizant”, zegt Scott Hall, President, Hunter Technical Resources. “We zijn er trots op dat de digital engineering-afdeling die we bouwden deel uit gaat maken van Cognizant’s grote en groeiende digital engineering onderneming.”

Het is de zesde overname van Cognizant in 2021. Het bedrijf blijft uitbreiden in de belangrijkste strategische focusgebieden voor het bedrijf: digital engineering, data- en artificial intelligence (AI), de cloud en het Internet of Things (IoT). Cognizant biedt klanten de expertise waarmee zij kunnen concurreren als een moderne, digitale onderneming. Hunter Technical Resources vormt Cognizant's derde overname op het gebied van digital engineering dit jaar.

Hunter Technical Resources blijft zijn project management-tak als een aparte entiteit voortzetten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Cognizant
Over Cognizant
Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) is een van 's werelds grootste professionele dienstverleners. De organisatie helpt klanten hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering.
Meer over Cognizant
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.