Een flexibel partnerpad naar SAP Business Technology Platform

Pay-As-You-Go

| SAP | 1 min | 19 augustus 2021 14:35
Copyright: SAP
Veel bedrijven over de hele wereld hebben een unieke reeks vereisten als het gaat om hun kerntaken, bovenop de basisvereisten die door standaardsoftware worden gedekt. In combinatie met nieuwe manieren om gegevens in de cloud op te slaan, te verzamelen en uit te wisselen, heeft dit geleid tot een afhankelijkheid van meerdere apps die moeten worden onderhouden en bijgewerkt om concurrerend te blijven. Deze complexiteit is een aanslag op resources, vertegenwoordigt een behoorlijke hoeveelheid risico en, zoals Forrester-analist Duncan Jones opmerkte, drijft het organisaties ertoe hun legacy enterprise resource planning (ERP)-systemen te vervangen door platforms die minder rigide en flexibeler zijn.

Bedrijven die hun unieke behoeften willen beheren, transformatie willen omarmen en integratie willen stroomlijnen, wenden zich tot SAP Business Technology Platform (SAP BTP). Het dient als het fundamentele platform om bedrijven te helpen verbonden, intelligente ondernemingen te worden door SAP-applicaties voor database- en gegevensbeheer, analyse, applicatie-ontwikkeling en integratie samen te brengen, evenals intelligente technologieën uit het enorme partnerecosysteem van SAP.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SAP
SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.