Duurzaam ondernemen bij Veolia ANZ

Een cultuur van medewerkersbetrokkenheid

| SAP | 2 min | 19 augustus 2021 17:06
Duurzaam ondernemen is een post-pandemische trend die niet meer weg te denken is, vooral onder wereldmarktleiders zoals Veolia ANZ, een jarenlange voorvechter van ecologische transformatie.

Met ongeveer 4.600 medewerkers in Australië en 182.000 wereldwijd, heeft Veolia ANZ haar duurzame zakelijke inzet voor zowel klanten als werknemers uitgebreid. Het COVID-19-crisisteam van het bedrijf in Australië en Nieuw-Zeeland begon het afgelopen jaar Experience Management-oplossingen van SAP en Qualtrics te gebruiken om contact te houden met werknemers en hun uitdagingen aan te pakken.

"Het is van cruciaal belang dat we voortdurend met werknemers communiceren om hun uitdagingen te begrijpen en snel te handelen om aan hun behoeften te voldoen", zegt Alexandre Moreau, chief people and safety officer bij Veolia ANZ. “We hadden een snelle en gemakkelijke oplossing nodig om mensen verbonden te houden, of het nu managers en hun teams of klanten waren. Qualtrics hielp ons ervoor te zorgen dat onze mensen in orde waren en de ondersteuning kregen die ze nodig hadden.”

Duurzaamheid zit in het DNA van Veolia. De zakelijke portfolio van het bedrijf omvat het leveren van milieuoplossingen op het gebied van water, afvalbeheer en energie. Met operaties en behandelingsfaciliteiten in het hele land, bedient het klanten van elke omvang - van lokale cafés en voedselketens tot industriële faciliteiten. Een van zijn business units helpt gemeentelijke waterklanten om veilig drinkwater te leveren aan hun gemeenschappen en industriële klanten om het water in hun activiteiten duurzamer te beheren, terwijl de energiedivisie bedrijven helpt bij het opbouwen van energiebestendigheid en om klimaatneutraal te worden.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SAP
SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.