Adobe neemt Frame.io over

Toonaangevende videomogelijkheden van Adobe Creative Cloud en Frame.io's cloud-first workflow-functionaliteit creëren een end-to-end videosamenwerkingsplatform

| Adobe | 1 min | 20 augustus 2021 9:20
Copyright: Adobe
Adobe heeft vandaag aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan voor de overname van Frame.io, een toonaangevend cloudgebaseerd platform voor videosamenwerking. Met meer dan een miljoen gebruikers van media- en entertainmentbedrijven, bureaus en wereldwijde merken stroomlijnt Frame.io het videoproductieproces door video-editors en belangrijke projectbelanghebbenden in staat te stellen naadloos samen te werken met behulp van cloud-first workflows. De combinatie van Adobe's toonaangevende creatieve software, waaronder Premiere Pro en After Effects videobewerkingsproducten, en Frame.io's beoordelings- en goedkeuringsfunctionaliteit, zal een samenwerkingsplatform opleveren dat het videobewerkingsproces aandrijft.

Of het nu gaat om de nieuwste binge-waardige streamingserie, een video op sociale media die een beweging aanwakkert, of een bedrijfsvideo die duizenden externe werknemers met elkaar verbindt, het maken en consumeren van video's maakt een enorme groei door. Videoteams moeten een steeds groter volume aan inhoud produceren en voor elk videoproject zijn verschillende belanghebbenden nodig, waaronder video-editors, producenten, bureaus en klanten. De videoworkflows van vandaag zijn onsamenhangend met meerdere tools en communicatiekanalen die worden gebruikt om feedback van belanghebbenden te vragen. Frame.io elimineert de inefficiëntie van video-workflows door realtime upload, toegang en in-line samenwerking met belanghebbenden mogelijk te maken in een veilige en elegante ervaring op verschillende oppervlakken.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Adobe
Adobe Systems Incorporated is een Amerikaans softwareproducent die zich met name richt op het ontwikkelen van grafische software.
Meer over Adobe
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.