Nieuwe Xbox-stereoheadset nu beschikbaar voor pre-order

Sluit aan en game on met de nieuwe Xbox-stereoheadset

| Microsoft | 1 min | 20 augustus 2021 11:12
Copyright: Microsoft
We zijn het er waarschijnlijk allemaal over eens dat audio fundamenteel is voor game-ervaringen. Bij Xbox heeft men het afgelopen jaar een aantal grote stappen gezet om enkele van de beste gamingheadsets aan te bieden die er zijn. Van de draadloze Xbox-headset tot de samenwerking met de legendarische audiomakers van Bang & Olufsen en de vele andere headsets die aangeboden worden via het Designed for Xbox-programma. Je zult altijd een headset vinden die aan je gamingbehoeften voldoet!

Vandaag kan er nog een optie aan de lijst worden toevoegen. De Xbox Stereo Headset is aangekondigd en is per vandaag beschikbaar voor pre-order. Met de nieuwe Xbox Stereo Headset brengt Microsoft alles wat je van Xbox-producten verwacht, zoals prestaties, opvallende functies, kwaliteit en toegankelijkheid om meeslepende ervaringen te bieden op console, pc en mobiele apparaten. Microsoft wil zo ook meer waarde toevoegen aan de categorie headsets op instapniveau, inclusief heldere microfoonprestaties, hoogwaardige oorkussens en een volumeregelaar op de rechteroorschelp.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Microsoft
Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, licentieert, ondersteunt en verkoopt computersoftware, consumentenelektronica, personal computers en aanverwante diensten.
Meer over Microsoft
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.