De Nuki Opener maakt je appartement klaar voor de terugkeer naar kantoor

Een fysieke terugkeer naar kantoor betekent dat een appartement overdag leeg is

| Nuki | 2 min | 23 augustus 2021 9:33
Copyright: Nuki
De zomer loopt teneinde en iedereen maakt zich klaar om terug te keren naar het werk en naar school. Voor velen betekent dit ook een fysieke terugkeer naar kantoor en een appartement dat overdag leeg is. Bewoners die een huishoudhulp hebben of vaak pakjes laten leveren, moeten dan vertrouwen op hun medebewoners of een extra set sleutels laten maken. Het kan ook makkelijker met behulp van de Nuki Opener en de Nuki Smart Lock.

Voor eigenaars van een traditioneel rijhuis kan de stap naar een slim deurslot snel gemaakt zijn. Zij hebben voldoende met een Nuki Smart Lock 2.0 om digitaal toegang te hebben tot hun woning. Huurders van appartementen hebben vaak niet voldoende aan de Smart Lock 2.0, aangezien zij eerst voorbij een gemeenschappelijke ingang moeten. Dat is waar de Nuki Opener handig van pas komt.

Voordelen van slimme toegang in appartementen

Bewoners van appartementen hebben vaak het meeste baat bij slimme toegang. Dit is vooral zo bij alleenstaanden, aangezien hun appartement leeg is wanneer zij van huis zijn. Nu we steeds meer van huis zijn, kunnen vrienden of familie die een verrassingsbezoek brengen snel voor een gesloten deur staan. Hetzelfde is van toepassing voor koeriers of een huishoudhulp.

Voor huurders is het daarnaast niet altijd mogelijk om reservesleutels te laten maken, een deurslot te vervangen of andere grote wijzigingen aan het appartement aan te brengen. Zij hebben daarom nood aan een eenvoudige doe-het-zelfoplossing die makkelijk verwijderd kan worden zonder sporen na te laten. Om deze doelgroep in hun noden te voorzien, is de Nuki Opener ontworpen. Die digitaliseert de gemeenschappelijke ingang via je persoonlijke intercom.

Volledig digitale toegang voor iedereen

De Nuki Opener is enig in zijn soort en zorgt ervoor dat bewoners van appartementen de toegang tot hun woning volledig kunnen digitaliseren. Net zoals de Nuki Smart Lock 2.0, kan de Nuki Opener zelf geïnstalleerd worden. In enkele minuten kan je de Nuki Opener connecteren met je intercom. Voor je hem koopt, kan je makkelijk nagaan of je intercom compatibel is met de Opener. De Opener werkt daarnaast het beste met de Nuki Bridge zodat je altijd en overal de deur kan openen. Dit is handig wanneer je van huis bent, maar ook wanneer je appartement ver verwijderd is van de voordeur. De Opener is volledig geïntegreerd in de Nuki-app en werkt net zo gebruiksvriendelijk als de Smart Lock 2.0.

Met het Nuki Combo Opener pack, biedt Nuki aan een lagere prijs volledig digitale toegang aan bewoners van appartementen. Dit pakket bevat de Nuki Smart Lock 2.0 voor de binnendeur, de Nuki Opener voor de gemeenschappelijke deur en de Nuki Bridge die ervoor zorgt dat beide apparaten overal bediend kunnen worden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nuki
Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.