Rik Prins benoemd tot managing director TOPdesk Nederland

Meer doen op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen

| TOPdesk | 1 min | 24 augustus 2021 9:06
Afbeelding: Rik Prins, managing director TOPdesk Nederland | Copyright: TOPdesk
TOPdesk heeft Rik Prins (43) aangesteld als managing director. Vanaf 1 augustus geeft Rik leiding aan het hoofdkantoor dat is gevestigd in Delft. Binnen zijn functie richt hij zich op drie pijlers: TOPdesk verder brengen als excellente werkgever, het verstevigen en verder uitbouwen van partnerships met de ruim 3000 Nederlandse klanten en de organisatie uitdagen om nog meer te doen op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Rik volgt Sander Jerphanion op die doorgroeit naar een internationale executive rol.

Het Nederlandse TOPdesk is Enterprise Service Management (ESM-)leverancier en actief in elf landen. Rik Prins heeft ruim zeventien jaar diverse rollen vervuld binnen TOPdesk in zowel binnen- als buitenland. De laatste jaren was hij Marketing & Sales director.

Rik Prins over zijn nieuwe functie binnen TOPdesk: “Ik vind het een eer dat ik aan mijn carrière binnen TOPdesk, die ooit is begonnen als een bijbaan, een nieuw hoofdstuk mag toevoegen. Het vertrouwen dat TOPdesk mij geeft als managing director wil ik graag doorgeven aan alle klanten en medewerkers. We blijven die goede, betrouwbare werkgever en businesspartner waar we al jaren om bekend staan. Samen met het getalenteerde team ga ik werken aan duurzame groei, op zowel corporate, persoonlijk als maatschappelijk vlak.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TOPdesk
Sinds 1993 helpt TOPdesk organisaties hun dienstverlening te verbeteren en een omgeving te creëren waarin medewerkers het beste uit zichzelf halen. Dit doet TOPdesk met gebruiksvriendelijke producten die bedrijven eenvoudig kunnen integreren en die de samenwerking stimuleren. Het is een betrokken team, waarbij leren, kennis delen en partnerships vooropstaan.
Meer over TOPdesk
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.