Felton stelt nieuwe directie aan om organisatie verder op te schalen

Marnix van der Moolen en Edwin van Korlaar zijn benoemd tot algemeen- en commercieel directeur

| Felton | 3 min | 24 augustus 2021 10:14
Gewaardeerd
Afbeelding: Marnix van der Moolen (l.) en Edwin van Korlaar (r.) | Copyright: Felton
Felton, het toonaangevende ICT bedrijf voor het ontwerpen, implementeren en beheren van hoogwaardige en veilige ICT-infrastructuren, kondigt vandaag aan dat Marnix van der Moolen (54) en Edwin van Korlaar (40) zijn benoemd tot algemeen- en commercieel directeur. Stan Bridié blijft onderdeel van het nieuwe directieteam. Via deze weg wil het bedrijf uitgroeien tot één van de grootste managed security service providers (MSSP) van Nederlandse bodem.

Vorig jaar september werden de bedrijven Lantech (secure networks) en Felton (secure cloud) samengevoegd om verder te gaan onder de naam Felton. Het afgelopen jaar lag de focus van het nieuwe bedrijf op het samenbrengen van de medewerkers en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en diensten. Nu Felton klaar is met deze transitie is het tijd om verder op te schalen. Marnix van der Moolen brengt circa 20 jaar ervaring in de IT-sector met zich mee op het gebied van financieel- en operationeel management. Zijn laatste functie was die van directeur integratie en cross sell bij de Vincere Groep. Edwin van Korlaar neemt ruim 15 jaar aan Managed Services ervaring mee vanuit diverse toonaangevende IT-bedrijven, zoals Unica ICT Solutions en Xcellent. Met zijn technische achtergrond weet hij bij uitstek business vraagstukken te vertalen naar commerciële proposities.

Felton biedt zoveel mogelijk van zijn oplossingen en diensten aan via een MSSP-model. Hierdoor kunnen organisaties uit het midden- en grootbedrijf beter worden geholpen tijdens hun transitie naar op Cloud gebaseerde infrastructuren. Klanten krijgen op deze manier nog meer ontzorging, grip, veiligheid én (financiële) ruimte, zodat ze zich kunnen focussen op hun corebusiness. Uiteraard zullen techniek, vakmanschap en customer intimacy voorop blijven staan. Tevens kunnen huidige klanten vertrouwen op de persoonlijke aanpak, met een vast team van specialisten die graag opereren als verlengstuk van hun organisatie, zoals ze van Felton gewend zijn. De komende tijd gaat Felton zijn propositie, voor onder andere de zorgsector, verder uitbouwen en zijn security diensten- en oplossingen verder ontwikkelen.

Marnix van der Moolen, algemeen directeur van Felton: “Organisaties staan momenteel voor gigantische uitdagingen als het gaat om digitalisering. Felton is bij uitstek de partij die organisaties kan helpen tijdens hun digitale transitie. Het is een bedrijf waar persoonlijke aandacht voorop staat. Daarnaast heeft het een breed palet aan kennis in huis op het gebied van cloud managed services, networking en cybersecurity.”

“Felton is een organisatie met enorme groeiambities en ik kan niet wachten om hier een bijdrage aan te leveren,” aldus Edwin van Korlaar, commercieel directeur van Felton. “Het bedrijf heeft in een relatief korte tijd een indrukwekkende transitie doorstaan. Het is nu tijd om Felton verder op te schalen en te werken aan nieuwe innovatieve oplossingen voor onze klanten. Ik kijk er dan ook naar uit om dit met het hele team te gaan realiseren.”

Stan Bridié, directielid bij Felton: “Er zijn na de fusie enorme stappen gezet om van Felton één familie te maken. Ik denk dat dit is gelukt en daarom is het nu tijd om het bedrijf verder uit te breiden. Zowel Marnix van der Moolen als Edwin van Korlaar zijn een enorme aanwinst voor ons bedrijf. Ze hebben zich bewezen als aanjagers van verbetering en vernieuwing. Ik verwacht daarom dat dit nieuwe management team Felton verder kan professionaliseren op zowel technologisch, commercieel als operationeel niveau, zodat wij nieuwe stappen kunnen zetten.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Redelijk (6 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Felton
Felton is een bedrijf dat is ontstaan uit een fusie tussen Felton en Lantech. Gezamenlijk hebben de bedrijven ruim 35 jaar ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van hoogwaardige en veilige ICT-infrastructuren. Het bedrijf biedt een geïntegreerd pakket van managed services en technologie om organisaties te ondersteunen in de digitale transformatie. Door in zee te gaan met Felton optimaliseren klanten stabiliteit, voorspelbaarheid en gebruik van de IT-middelen. Felton adviseert en faciliteert organisaties bij het realiseren van een veilige en betrouwbare IT-Infrastructuur. Complexe trajecten worden daarbij gereduceerd tot eenvoudige keuzes.  
Meer over Felton
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.