Ivanti erkend als enige visionair in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ for Unified Endpoint Management Tools

Ivanti erkend voor Completeness of Vision en Ability to Execute in Unified Endpoint Management Tools

| Ivanti | 2 min | 24 augustus 2021 14:56
Afbeelding: 2021 Gartner Magic Quadrant voor Unified Endpoint Management Tools | Copyright: Gartner
Ivanti, het automatiseringsplatform dat IT assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, is als de enige visionair gepositioneerd in het Gartner Magic Quadrant voor Unified Endpoint Management Tools van 2021. Deze evaluatie is gebaseerd op specifieke criteria die de totaalvisie en de slagkracht van het bedrijf analyseerden.

"Ivanti's erkenning in het 2021 Gartner Magic Quadrant for Unified Endpoint Management Tools, is een bewijs van onze visie en strategie, en toont de snelheid van ons executievermogen," zegt Nayaki Nayyar, President en Chief Product Officer, Ivanti. "Wij geloven dat deze erkenning een bevestiging is van ons doel om de Everywhere Workplace mogelijk te maken met het Ivanti Neurons platform, dat automatisering en intelligentie naar de UEM-markt brengt."

Ivanti's UEM platform verhoogt de productiviteit van gebruikers en IT-personeel door beheerders te helpen gedetailleerde apparaatgegevens te verzamelen, software- en OS-implementaties te automatiseren, werkplekomgevingen te personaliseren en proactief problemen van eindgebruikers op te lossen. Het vereenvoudigt beheer door middel van een compleet overzicht met de Ivanti Neurons console en levert automatisering voor een breed scala van apparaten, waaronder Windows, Mac, ChromeOS, Linux, Unix, iOS, Android en IoT-apparaten.

Ivanti gelooft dat de Gartner Magic Quadrant-rapporten het resultaat zijn van grondig, op feiten gebaseerd onderzoek in specifieke markten, dat een duidelijk beeld geeft van de relatieve posities van de aanbieders in markten met een hoge groei en waarin de differentiatie van aanbieders onderscheidend is. Aanbieders worden gepositioneerd in vier kwadranten: Leaders, Challengers, Visionaries en Niche Players. Het onderzoek helpt om het meeste uit de marktanalyse te halen, afgestemd op de unieke zakelijke en technologische behoeften van een organisatie.

Ontvang hier een gratis exemplaar van het Magic Quadrant rapport om meer te weten te komen over Ivanti’s oplossingen, samen met die van andere aanbieders.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ivanti
Enterprise IT-afdelingen gebruiken Ivanti om hun ITSM, IT-asset management, IT-beveiliging, endpoint-management en supply chain-mogelijkheden te combineren. De missie van Ivanti is duidelijk: onze klanten helpen slagen met de kracht van Unified IT.
Meer over Ivanti
Disclaimer
Gartner, Magic Quadrant for Unified Endpoint Management Tools, Dan Wilson, Chris Silva, Tom Cipolla, 16 augustus 2021.
 
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in onze onderzoekspublicaties wordt afgebeeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste beoordelingen of andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie Gartner en mogen niet worden geïnterpreteerd als verklaringen van feiten. Gartner wijst alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel af. GARTNER en MAGIC QUADRANT zijn geregistreerde handelsmerken en servicemerken van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de V.S. en internationaal en worden hierin gebruikt met toestemming. Alle rechten voorbehouden.

Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.