Integra BCS sluit zich aan bij de Dutch Cloud Community

De branchevereniging voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten

| Dutch Cloud Community | 2 min | 24 augustus 2021 15:22
Copyright: Hannah Busing op Unsplash
Integra Business Continuity Solutions (BCS), de cloudprovider die met slimme DRaaS-, BaaS- en IaaS-oplossingen voor IT-bedrijfscontinuïteit zorgt, maakt vandaag bekend dat ze zich aansluiten bij de Dutch Cloud Community, de branchevereniging voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten.

Moderne organisaties ontwikkelen voortdurend nieuwe strategieën voor digitale transformatie. Deze ontwikkelingen leiden tot een exponentiële groei van data en afhankelijkheid van IT-systemen. Dit zorgt tegelijkertijd tot een toename van de vraag naar oplossingen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Met slimme en betaalbare BaaS-, DRaaS-, en IaaS-oplossingen kunnen organisaties zich wapenen tegen dataverlies en bedrijfscontinuïteit waarborgen. Voor de strategische invulling, advies, ondersteuning en de verkoop van innovatieve back-up voor de cloud en Disaster Recovery-oplossingen kunnen organisaties bij Integra BCS terecht.

Anton Davelaar, Managing Director van Integra BCS: “Het afgelopen jaar is meer dan duidelijk geworden dat de Nederlandse economie behoefte heeft aan een stabiele en goed functionerende cloud- en hostingsector. We hebben daarom besloten om ons aan te sluiten bij de Dutch Cloud Community, waar het delen van kennis en ervaringen tussen cloudproviders centraal staan. Vanuit Integra BCS delen we graag onze expertise en omgekeerd leren wij ook graag van onze branchegenoten. Deze kennisverrijking draagt op een positieve manier bij aan onze missie om bedrijfscontinuïteit te waarborgen bij organisaties.”

Dutch Cloud Community is in juli 2021 ontstaan uit een fusie van de brancheorganisaties ISPConnect en DHPA. De fusie brengt meer dan 100 bedrijven uit deze sector samen in deze nieuwe branchevereniging. Dutch Cloud Community is het aanspreekpunt en de belangenbehartiger voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten. Het scheppen van randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet, is de missie van de branchevereniging.

Ruud Alaerds, Managing Director van Dutch Cloud Community: “We zijn blij dat Integra BCS zich bij ons heeft aangesloten. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een aanzienlijke groei doorgemaakt. Ze voldoen aan de toenemende vraag naar een Nederlandse partij die goede en betaalbare backup, datarecovery en IaaS oplossingen voor managed serviceproviders aanbiedt. Integra BCS is niet alleen een specialist die beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van bedrijfscontinuïteit in bijvoorbeeld het geval van dataverlies bij calamiteiten maar ook en partij die het volledige spectrum van cybercriminaliteit begrijpt en kan vertalen naar begrijpbare oplossingen. Integra BCS is hiermee een waardevolle aanwinst voor de Dutch Cloud Community.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dutch Cloud Community
Dutch Cloud Community is de brancheorganisatie voor de hosting, cloud, VOIP en MSP service providers actief op de Nederlandse markt. Dutch Cloud Community is in 2021 geboren uit de fusie van ISPConnect en DHPA, de twee brancheorganisaties van de sector. Wij zijn een alliantie van meer dan honderd prominente bedrijven die de digitale infrastructuursector vertegenwoordigen. Onze missie is het scheppen van de randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet.
Meer over Dutch Cloud Community
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.