Back to school met Dell

Dit zijn de ‘must haves’

| Dell Technologies | 5 min | 24 augustus 2021 18:03
Copyright: Dell Technologies
Vanaf de lagere school tot aan de hogeschool en universiteit vertrouwen leerlingen en studenten steeds meer op pc's om op te werken, onderzoek te doen, virtuele lessen bij te wonen en natuurlijk om te ontspannen met bijvoorbeeld games en het streamen van video's. Onderwijsinstellingen hebben de afgelopen jaren – en zeker vorig jaar – geïnvesteerd in technologie om ervoor te zorgen dat het altijd mogelijk was om onderwijs te volgen en te leren. Hierdoor zullen leerlingen en leerkrachten meer dan ooit gebruik maken van technologie, zowel binnen als buiten het klaslokaal.

Dell maakte een mooie selectie ‘Back to school’-tools die ervoor zorgen dat leerlingen, ongeacht hun leeromgeving, bij kunnen blijven. Ontdek de must haves van Dell voor elk type student!

Perfect voor studenten in het hoger onderwijs en creatieve opleidingen

XPS 13 - De verbluffend kleine en meesterlijk ontworpen XPS 13 levert ongeëvenaarde prestaties en tot maar liefst 14 uur batterijduur (op een Full HD+ model). Hierdoor kunnen studenten de XPS 13 meenemen naar de les of overal werken zonder de stress om op zoek te moeten gaan naar een stopcontact. Het compacte 13-inch ontwerp van deze laptop is voorzien van een 4-zijdig InfinityEdge-beeldscherm, zodat je meer kan zien en een groter beeldscherm hebt op een kleiner oppervlak. De XPS 13 is ook beschikbaar in een versie met een optioneel OLED-touch screen.

(Vanaf 1.199,00 euro)

Voor de student gamer

Dell G15 Ryzen Edition - De Dell G15 Ryzen Edition is de ideale laptop voor studenten die hard willen werken én op topniveau willen gamen. Deze laptop beschikt over krachtige grafische en gaming features dankzij de AMD Ryzen 5000-serie processoren en NVIDIA GeForce RTX 30-serie graphics. De Dell G15 Ryzen Edition maakt daarnaast gebruik van Alienware's nieuwste thermische ontwerp om de luchtstroom te maximaliseren en de overtollige warmte af te voeren voor een optimale koeling. Hierdoor blijft het toestel hoge prestaties leveren, met ruim voldoende vermogen voor al jouw zware bewerkingen zoals een gaming-marathon, een hele nacht doorwerken aan die thesis of studeren voor dat examen van morgen.

(Begint bij 879,00 euro)

Voor de milieubewuste student met verschillende buitenschoolse activiteiten

Inspiron 14 & Inspiron 14 2-in-1 - De gloednieuwe, superslanke Inspiron 14 is een perfecte on-the-go-laptop voor studenten die draagbaarheid en een lange batterijlevensduur als topprioriteit hebben. Neem hem mee naar school of jouw favoriete lunchzaak en profiteer van een stabiele Wi-Fi-verbinding en aanpasbaar koelsysteem dat jouw laptop koel houdt. Het liftscharnier van de Inspiron verbetert de luchtcirculatie onder jouw apparaat én zorgt voor een licht gekanteld toetsenbord waardoor je meerdere uren comfortabel kunt typen. Het prachtige WVA-scherm (wide-viewing angle) met fijne rand biedt een brede kijkhoek in een slanke 14-inch behuizing.
Leuk weetje: 100% van de geverfde onderdelen in de nieuwe Inspiron-laptops zijn gespoten met verf op waterbasis die weinig vluchtige organische stoffen bevat.

(Vanaf 929,00 euro)

De 2-in-1 versie van de Inspiron 14 biedt jou 4 verschillende modi: laptop-, tent-, stand- en tabletmodus. Het toestel is ideaal voor schoolwerk en voor wat entertainment na het huiswerk. Het bijna randloze beeldscherm, het grotere toetsenbord, de grotere toetsen en het ruime touchpad maken het eenvoudiger om jouw favoriete content te bekijken en er sneller doorheen te navigeren. De HD-webcam met Temporal Noise Reduction (TNR) helpt je er op je best uit te zien tijdens videoconferenties door pixelvorming te verminderen en visuele ruis te elimineren. De aluminium metalen cover Titan Grey geeft de laptop een luxueuze uitstraling. Of laat je inspireren door de natuur met de verfrissende Dune kleurvariant.

(Vanaf 679,00 euro)

Voor studenten met verschillende buitenschoolse activiteiten

Inspiron 16+ - Voor creatievelingen die veel waarde hechten aan de schermgrootte – zowel voor hun werk als voor de ontspanning – biedt de Inspiron 16 Plus een nieuwe vormfactor van 16,0 inch, met een beeldverhouding van 16:10 waardoor het bruikbare gedeelte van het scherm met maar liefst 11% toeneemt terwijl de afmetingen van de laptop slechts met 5% toenemen!
Wat maakt de Inspiron 16 Plus een echt ‘Plus’-apparaat? De laptop zit vol met alles wat je nodig hebt om al je grote ideeën van krachtige prestaties te voorzien – en binnenkort ook met de nieuwste Intel Core H-serie processors, optionele NVIDIA GTX of RTX discrete graphics, en een robuust systeem voor thermisch beheer.
Geniet ook van een briljante beeldweergave op het paneel met 3k-resolutie en het ComfortView Plus-scherm dat de uitstoot van schadelijk blauw licht vermindert zonder dat dit ten koste gaat van levensechte kleuren. Zo kan je gedurende langere tijd content creëren en bekijken.

(Vanaf 1.078,99 euro).

Elke student, overal

Dell UltraSharp 27 USB-C Hub Monitor - U2722DE - Een extra scherm is handig als je bijvoorbeeld voor een schoolproject meerdere applicaties of vensters hebt openstaan. De Dell UltraSharp 27-inch USB-C monitor past met zijn compacte voet perfect op jouw bureau, ongeacht waar deze staat. Je kan productief blijven en al je apparaten aansluiten op het grote scherm dankzij een ruime keuze aan poortopties, zoals de RJ45- en USB-C-poort. In vergelijking met een Full HD monitor zie je op dit scherm met QHD-resolutie tot 1,77 keer meer details. De monitor is ook ontworpen om het comfort voor de ogen te optimaliseren met ComfortView Plus, dat de uitstoot van blauw licht vermindert en tegelijkertijd levensechter kleuren levert. De monitor is ideaal voor studenten die behoefte hebben aan schitterende beeldweergave, uitgebreide connectiviteit en maximale productiviteit.

(Vanaf 563,86 euro)

Voor lagere scholen met behoefte aan snel mobiel internet

Chromebook 3100 met LTE - Connectiviteit is cruciaal als je op afstand lessen volgt, vooral voor kinderen die via hun laptop leren via videolessen én apps. De Chromebook 3100 met LTE is ontworpen voor leerlingen in gebieden waar geen betrouwbare internettoegang is, of zelfs helemaal geen internettoegang (al dan niet via Wi-Fi). Deze laptop biedt ingebouwde mobiele ondersteuning van de belangrijkste lokale providers.

(Begint bij 417,00 euro)

Snel oplaadbare muis

Dell MS7421W - Je muis met een draad aan je laptop verbinden… dat is zo jaren '90. Een draadloze muis is zoveel gebruiksvriendelijker! Wanneer je er een keer mee gewerkt hebt, wil je nooit meer anders. Deze Dell Premier is met de bijgeleverde USB-C-kabel in slechts twee minuten klaar voor een hele dag. Na drie uur laden hoef je zelfs zes maanden lang niet meer naar de batterij om te kijken. Handig!

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dell Technologies
Dell Technologies (NYSE: DELL) is een unieke familie van bedrijven die organisaties en individuen helpen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten de breedste en meest innovatieve technologie en diensten in de industrie die reiken van de edge tot de core tot de cloud.
Meer over Dell Technologies
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.