Logitech G kondigt officieel partnership met Twitch Rivals Europe aan

Twitch Rivals live-evenementen promoten alles van Logitech G, ASTRO en Blue

| Logitech | 2 min | 24 augustus 2021 18:38
Copyright: Logitech
Logitech G, een merk van Logitech en leider op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, heeft aangekondigd dat zij vanaf vandaag de officiële partner voor randapparatuur van Twitch Rivals Europe (Twitch Rivals) zijn. Twitch Rivals is een reeks competitieve, online evenementen die vanaf de basis zijn ontworpen voor Twitch-streamers en -kijkers. Als voorkeursleverancier van Twitch Rivals live-evenementen wordt alles van Logitech G, ASTRO en Blue van muizen, tot toetsenborden, webcams, microfoons en headsets gepromoot tijdens Twitch Rivals Europe-toernooien.

"We zijn ontzettend blij dat we ons Twitch Rivals Noord-Amerikaanse partnership met Logitech G kunnen uitbreiden naar Europa. Dankzij deze nieuwe samenwerking kan Logitech G het allerbeste van hun randapparatuur en expertise naar Twitch Rivals-evenementen in de hele regio brengen," zegt Lou Garate, Hoofd Global Sponsorship Sales bij Twitch.

Als onderdeel van het partnership kunnen fans verwachten dat Logitech G en Twitch Rivals leuke elementen leveren, waaronder:
  • Giveaways: tijdens evenementen wint (winnen) een (of meerdere) gelukkige kijker(s) felbegeerde Logitech G, ASTRO, Blue-gear om hun gaming setup te upgraden.
  • Comm Check: op maat gemaakt contentsegment om een of meerdere van de beste en grappigste voice-chat "comms" momenten uit te lichten. Iedereen houdt van "comms" en als je naar de hoofduitzending kijkt, ga je dankzij Logitech G niks van de actie missen.

"Het afgelopen jaar hebben we nauw samengewerkt met het Twitch Rivals-team in Noord-Amerika om een aantal producten en diensten naar het Twitch-platform te brengen, die speciaal zijn ontworpen om gamers en content creators een geweldige ervaring te bieden," aldus Peter Kingsley, CMO van Logitech G. "We zijn verheugd om datzelfde portfolio van gaming- en streamingproducten naar Twitch Rivals Europa te brengen."

De samenwerking gaat van start met een eendaagse "Crew Battle", waarbij vier teams deelnemen aan verschillende "heats" in verschillende spelmodi van Rocket League. Teams van bekende creators strijden om hun deel van de prijzenpot van 75.000 dollar mee naar huis te nemen. Kijkers kunnen op dinsdag 24 augustus vanaf 18:00 uur CEST naar het evenement kijken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Logitech

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.