Mensen en bedrijven helpen te leren hoe Search werkt

Search kan moeilijk overkomen

| Google | 2 min | 24 augustus 2021 18:56
Copyright: Google
Elke dag komen miljarden mensen naar Google om te zoeken naar grote en kleine vragen. Of het nu gaat om het vinden van een recept, het zoeken naar een plaatselijke coffeeshop of het zoeken naar informatie over complexe onderwerpen zoals gezondheid, burgerschap of financiën, Google Zoeken helpt je de informatie te krijgen die je nodig hebt - wanneer je het nodig hebt. Maar een deel van het bereiken van onze missie betekent ook dat we informatie open en toegankelijk maken over hoe Google Zoeken zelf werkt. Daarom zijn we transparant over hoe we Search ontwerpen, verbeteren en hoe het werkt om u de informatie te geven waarnaar u op zoek bent. Net als veel van de onderwerpen waarnaar u op Google zoekt, kan Search ingewikkeld lijken, maar we maken het u gemakkelijk om er meer over te weten te komen.

Een one-stop shop

Vandaag lanceren we een volledig opnieuw ontworpen How Search Works-website die de ins en outs van Search uitlegt - hoe we de grote, filosofische vragen benaderen, samen met de fijne details over hoe het allemaal werkt. We lanceerden deze website voor het eerst in 2016 en sindsdien hebben miljoenen mensen deze gebruikt om meer te ontdekken over hoe Search werkt. Nu hebben we de site geüpdatet met nieuwe informatie, het navigeren in secties en bladwijzers eenvoudiger gemaakt en links toegevoegd naar aanvullende bronnen die delen hoe Search werkt en veelgestelde vragen beantwoorden.

De website geeft u een overzicht van wat er gebeurt vanaf het moment dat u begint te typen in de zoekbalk tot het moment dat u uw zoekresultaten krijgt. Het geeft een overzicht van de technologie en het werk dat nodig is om de informatie van de wereld te organiseren, te begrijpen waarnaar u op zoek bent en u vervolgens in contact te brengen met de meest relevante, nuttige informatie.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Google
Over Google
Google LLC (NASDAQ: GOOGL) is het bedrijf achter de Google-zoekmachine, opgericht door Larry Page en Sergey Brin. Het hoofdkantoor (genaamd het Googleplex) is gevestigd in Mountain View, Californië. Op 19 augustus 2004 werd het bedrijf beursgenoteerd. Sinds oktober 2015 is Google door een reorganisatie een dochteronderneming van Alphabet Inc.

Binnen korte tijd groeide het bedrijf uit tot een van de grootste spelers in de ICT-branche en nam het verschillende andere sites/bedrijven over, zoals YouTube en DoubleClick. Volgens een onderzoek van Millward Brown Optimor was het merk Google in 2007 het sterkste ter wereld.
Meer over Google
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.