Conclusion Zuyd benoemt Alberto Daniëls tot Manager Sales en Marketing

| Conclusion | 2 min | 12 februari 2020 10:09
Afbeelding: Alberto Daniëls, Manager Sales en Marketing Conclusion Zuyd | Copyright: Conclusion Zuyd
Conclusion Zuyd heeft Alberto Daniëls (53) benoemd tot Manager Sales en Marketing. Daniëls wordt in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de sales- en marketingstrategie. Daarbij draagt hij zorg voor optimale samenwerking tussen de afdelingen om zo synergie te realiseren.

Daniëls is sinds januari 2018 werkzaam bij Conclusion Zuyd. Hiervoor vervulde hij de rol van Account Director. Het grootste gedeelte van zijn carrière was Daniëls werkzaam bij KPN. Hier heeft hij verschillende salesrollen vervuld. Hij sloot er zijn loopbaan af als Client Director in de corporate markt. In zijn laatste functie bij KPN miste Daniëls het contact met de Limburgse markt en het bijdragen aan de samenleving van de provincie. Vandaar de stap naar Conclusion Zuyd: een organisatie die lokaal aanwezig is de digitalisering van Limburg bevordert.   

De eerste dagen van Daniëls in zijn nieuwe rol zitten er inmiddels op: “Ik kijk positief naar de start van mijn nieuwe functie en de eerste dagen als Manager Sales en Marketing zijn mij goed bevallen. We hebben met het nieuwe MT een heldere visie waarmee we kunnen groeien naar een nog betere dienstverlening. Op die manier wil ik de klanttevredenheid vergroten. Ook liggen er kansen in de afstemming van de werkzaamheden van de sales en marketing afdeling. Door deze meer op elkaar aan te sluiten, kan onze propositie versterkt worden.”

Marco Bosma, directeur Conclusion Zuyd: “Ik ben verheugd dat we Alberto hebben kunnen aanstellen op deze positie. Alberto is sterk in het werken in teamverband. De positie als manager past hem dan ook goed. Daarnaast heeft hij talent voor relatiebeheer en zet hij de klant te allen tijde op de eerste plaats. Eigenschappen die belangrijk zijn in deze functie. De afgelopen twee jaar hebben we een flinke groei doorgemaakt en met Alberto aan de leiding van dit team kunnen we deze groei goed doorzetten. Dit draagt bij aan onze ambitie de grootste IT-dienstverlener van Limburg te worden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Conclusion

Over Conclusion

Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale Transformatie zit in onze genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want IT gaat ook om draagvlak. Zo zijn we dagelijks bezig met problemen op te lossen voor onze klanten en nieuwe kansen samen te verzilveren.
Meer over Conclusion

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.