AP Automation van Medius behaalt SAP®-certificering voor integratie met SAP S/4HANA

Touchless factuurverwerking dankzij naadloze integratie met SAP-oplossingen

| Medius | 1 min | 25 augustus 2021 9:36
Copyright: Medius
Medius, toonaangevende wereldwijde leverancier van oplossingen voor uitgavenbeheer, ontvangt de SAP-certificering voor de integratie tussen haar AP Automation-oplossing en SAP S/4HANA® en SAP S/4HANA Cloud. Het SAP Integration and Certification Centre (SAP ICC) heeft vastgesteld dat de oplossing van Medius naadloos integreert met deze SAP-oplossingen. Dit biedt SAP-organisaties een probleemloze implementatie van Medius-software, die een snel rendement op investeringen mogelijk maakt.

Volledig geautomatiseerde factuurverwerking

De certificeringen bouwen voort op de SAP-certificering van Medius AP Automation voor integratie met SAP NetWeaver®. Dankzij de nieuwe certificering profiteren bedrijven die gebruik maken van een Medius-oplossing van een gestroomlijnde verbinding met hun ERP-systeem, volgens de best practices van SAP. De veilige gegevenssynchronisatie tussen de twee oplossingen maakt volledig geautomatiseerde, touchless factuurverwerking mogelijk en verbetert bovendien de inzichtelijkheid van de financiën.
Per Åkerberg, CEO bij Medius: "Ik ben heel blij met de SAP-certificering van onze interfacesoftware voor Medius AP Automation. Het is een geweldige prestatie voor het team en bewijst opnieuw dat onze prospects en klanten vertrouwen hebben in onze oplossingen. Met het behalen van de certificering versterken we bovendien ons SAP-partnerschap. Hierdoor kunnen we onze integratietechnologie snel ontwikkelen en certificeren voor toekomstige releases van SAP-technologieën. Met deze dynamische benadering laten we zien dat we ernaar streven om klanten te helpen bij het voldoen aan hun zakelijke behoeften en uiteindelijk bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Medius

Medius is een toonaangevende wereldwijde leverancier van cloudgebaseerde oplossingen voor uitgavenbeheer, die organisaties vooruithelpt door de beste procesefficiëntie, kostenbesparing en financiële controle mogelijk te maken. Medius werd opgericht in 2001 en verwierf in 2019 Wax Digital, aanbieder van inkoopoplossingen.
Meer over Medius

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.