BlackBerry ontvangt hoogste beoordeling in Breach Response-test van SE Labs

BlackBerry Protect en Optics bieden volledige preventie en detectie

| Black Box | 1 min | 25 augustus 2021 11:37
Gewaardeerd
Copyright: BlackBerry
BlackBerry Limited krijgt de hoogste AAA-beoordeling van SE Labs, die onder meer endpoint-software, netwerkapparatuur en cloud-diensten testen. De Breach Response-test van SE Labs is uitgevoerd op BlackBerry® Protect en BlackBerry® Optics, de AI-gedreven endpoint-bescherming- (EPP), endpoint-detectietools en respons- (EDR) producten. De gecombineerde EPP- en EDR-oplossingen waren in staat om volledige preventie, volledige detectie en nul foutgevoelige resultaten te behalen.

SE Labs onderwierp BlackBerry Protect en BlackBerry Optics aan een reeks realistische aanvallen om systemen in gevaar te brengen en netwerken binnen te dringen. Ze gebruikten dezelfde technieken die cybercriminelen en andere aanvallers inzetten om systemen en netwerken binnen te dringen.

Billy Ho, EVP Product Engineering bij BlackBerry: “De resultaten van de SE Labs-test bevestigen wat we hebben gezien met recente ransomware-aanvallen, zoals DarkSide, Conti en REvil: dat preventie, met detectie op de eerste plaats, de juiste strategie is. Onze Cylance AI-gestuurde producten zijn uiterst effectief in het voorkomen en detecteren van inbreuken, zelfs bij aanvallen die niet eerder zijn waargenomen.”

Download hier het volledige SE Labs Breach Report. Bezoek de BlackBerry Unified Endpoint Security-pagina voor meer informatie over BlackBerry Protect en BlackBerry Optics.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Black Box
Met meer dan 40 jaar ervaring met het verbinden van mensen en apparaten, is Black Box toegewijd om klanten te helpen de IoT-toekomst te omarmen door bedrijfscontinuïteit te waarborgen en digitale transformatie te versnellen. Als vertrouwde leverancier van infrastructuuroplossingen en partner voor oplossingsintegratie ontwerpt, implementeert, beheert en onderhoudt Black Box een volledige reeks technologieën die verbonden gebouwen, de digitale werkplek en klantervaring ondersteunen. Met diepgaande expertise op het gebied van 5G, edge-netwerken, datacenters en cyberbeveiliging, levert het Black Box-team veilige, consistente en latentievrije connectiviteit voor ondernemingen van elke omvang en omvang.
Meer over Black Box
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.