Vevida gaat verder als Yourhosting

Door specialisten, technologie en gezamenlijke kennis bij elkaar te brengen kunnen diensten eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder worden gemaakt

| Yourhosting | 1 min | 25 augustus 2021 19:14
Copyright: Yourhosting
Nooit eerder waren er zoveel mogelijkheden om je bedrijf online te laten groeien. Dat biedt veel kansen voor ondernemers, maar door ingewikkelde techniek kan het ook heel lastig zijn om die kansen te benutten.

Door onze specialisten, technologie en gezamenlijke kennis bij elkaar te brengen, kunnen we onze diensten eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder maken. Ook kunnen we beter (technische) vragen van onze klanten beantwoorden én nieuwe diensten aanbieden waar veel vraag naar is. Samen kunnen we onze klanten dus dubbel zo goed helpen om hun bedrijf online succesvol te maken!Yourhosting is marktleider in Nederland en helpt al meer dan 200.000 bedrijven met hun online succes. Niet alleen onze missie is hetzelfde, ook ons DNA is hetzelfde; bij Yourhosting worden ze, net als wij, blij van enthousiaste en persoonlijke service. Naast het team dat je al kent, hebben we samen nog meer fanatieke collega’s om jou te helpen!

"We zijn heel blij dat we samen met Yourhosting onze missie nog beter kunnen realiseren, namelijk bedrijven online succesvol maken. We hopen onze klanten nog een lange tijd mogen helpen. Onder een andere naam, maar met dezelfde persoonlijke service zoals ze van ons gewend zijn", zegt René de Haas CEO van Vevida.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Yourhosting
Yourhosting is een van de grootste hostingproviders van Nederland, gespecialiseerd in shared hosting en VPS, domeinnamen, SSL, en clouddiensten zoals Office 365. We zijn er voor iedereen. Of het nu voor een grote of kleine onderneming is, of voor thuis.

Al meer dan 15 jaar doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke performance, veiligheid en support te geven. Met een team van gedreven experts onderscheiden we ons als premium webhoster door onze deskundigheid, klantvriendelijkheid en vergaande service.
Meer over Yourhosting
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.