Pascal Peer nieuwe CFO ilionx

Peer was eerder actief als finance director group business control bij Eurofiber

| Ilionx | 2 min | 26 augustus 2021 8:39
Afbeelding: Pascal Peer, CFO bij ilionx | Copyright: Ilionx
IT-dienstverlener ilionx heeft Pascal Peer (43) per 1 september als CFO aangesteld. Peer houdt zich in zijn nieuwe rol bezig met de financiële gezondheid van ilionx en het vergroten van het marktpotentieel van de IT-dienstverlener. Hij neemt het stokje over van Bart Damstra. Peer was eerder actief als finance director group business control bij Eurofiber.

Stimuleren marktpotentieel in zorg en overheid

Peer heeft twintig jaar ervaring in financieel leiderschap en strategische functies. De laatste twaalf jaar bracht hij door bij Eurofiber waar hij in verschillende posities actief heeft bijgedragen aan de financiële groei van het bedrijf tot succesvolle speler op de digitale infrastructuurmarkt. Peer heeft ruime ervaring met het werken in een private equity-omgeving. In zijn nieuwe functie bij ilionx richt hij zich op de marktkansen voor de IT-dienstverlener en ondersteunt hij de financiële strategie van ilionx om één van de grote nationale IT-spelers te worden met de hoogste klant- en medewerkerstevredenheid in de markt.”

“In mijn nieuwe uitdaging bij ilionx heb ik drie dingen gevonden die ik altijd zoek in een baan: complexiteit, resultaatgerichtheid en plezier”, aldus Pascal Peer. “Daarnaast vind ik de kenmerkende nuchterheid van ilionx erg prettig. We staan dichtbij de klanten en weten dat cijfers een middel zijn om betere gesprekken te voeren. Daarmee creëren we immers echte waarde voor onze klanten.”

Jan Veltman, CEO van ilionx: “We zijn erg blij met de komst van Pascal. Hij heeft vanuit zijn financiële functie van dichtbij meegemaakt hoe je een snelgroeiende organisatie leidt. Hij brengt op dit gebied waardevolle kennis en best practices mee, waarin vertrouwen en samenwerken centraal staan. Dat sluit naadloos aan op de cultuur van ilionx. Ik denk dan ook dat Pascal zich snel thuis voelt in zijn nieuwe werkomgeving.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Ilionx
Over Ilionx
ilionx is een IT-dienstverlener die organisaties helpt voorop te blijven lopen. Sinds haar oprichting in 2002 ondersteunt ilionx haar klanten als digitale partner op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services. ilionx biedt specialistische kennis, is wendbaar en flexibel én heeft de slagkracht en schaalgrootte voor het succesvol implementeren van grote projecten. Dit heeft al tot veel geslaagde projecten geleid voor zorginstellingen, lokale overheden en bedrijven.
Meer over Ilionx
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.