OPPO Reno6 Series: een nieuw AI-tijdperk voor portretvideografie

OPPO onthult professionele portretfoto- en videotechnologieën tijdens evenement in Fondation Louis Vuitton

| OPPO | 2 min | 26 augustus 2021 10:12
Copyright: OPPO
Vandaag kondigt OPPO, een van de grootste smart device merken ter wereld, zijn nieuwste lanceringsevenement aan rondom de OPPO Reno6 Series. Het merk haalt hiermee een reeks nieuwe AI-aangedreven portretvideotechnologieën naar Nederland. Het online evenement vindt plaats op donderdag 9 september om 10:30 uur en wordt gestreamd via YouTube en OPPO’s social kanalen. Voor de organisatie van zijn productlancering werkt OPPO voor het eerst samen met de Fondation Louis Vuitton in Parijs, waar de onthulling plaatsvindt. Muziekartiest Kelvyn Colt treedt op als host en zal de kijkers meenemen in het vastleggen en portretteren van emoties.

OPPO is toegewijd aan het stimuleren van innovatie voor al zijn producten en diensten. Het bedrijf onderzoekt voortdurend nieuwe manieren om grenzen te verleggen en uitstekende gebruikservaringen te bieden. De OPPO Reno6 Series is gebaseerd op deze gedachten en creëert een nieuw tijdperk voor het maken van AI-portretvideo’s waarmee gebruikers hun emoties op de meest creatieve manier kunnen uiten.

Naast zijn baanbrekende camera-setup met geavanceerde AI-portretvideotechnologieën, beschikt de OPPO Reno6 Series ook over OPPO’s kenmerkende OPPO Glow-design met unieke glinsterende afwerking. De nieuwste OPPO-toestellen verbeteren de ervaringen, bieden maximale betrouwbaarheid en vereenvoudigen de dagelijkse taken voor gebruikers met behulp van een lange batterijduur en snellaadfuncties, aangedreven door AI. De OPPO Reno6 Series wordt onthuld in de Fondation Louis Vuitton in Parijs, passend bij OPPO’s visie om moderne technologie te combineren met artistiek design.

Kelvyn Colt – elke emotie verdient een portret

Muziekartiest Kelvyn Colt vertegenwoordigt de jonge generatie die zich tussen twee culturen bevinden. Zijn betekenisvolle teksten, melodisch gedreven soundscape en unieke mix van muzikaliteit hebben een cult-aanhang opgebouwd. Hij creëerde zijn eigen gemeenschap, genaamd TBHG (Triple Black Heart Gang), die een hechte emotionele band met hem heeft. Kelvyn zal zijn unieke creatieve perspectief delen en menselijke ervaringen en emoties in de schijnwerpers zetten.

Fondation Louis Vuitton

De Fondation baseert haar betrokkenheid bij de hedendaagse kunst op een historisch perspectief. Fondation Louis Vuitton, opgericht door de LVMH Group en haar bedrijven, werd in 2014 ingehuldigd als dank aan bijna 25 jaar toewijding aan kunst, cultuur en erfgoed.

Gedreven door haar missie om het publiek te dienen, zet de Fondation zich in om kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk te maken. Om kunst internationaal te promoten, organiseert Fondation Louis Vuitton tijdelijke moderne en hedendaagse kunsttentoonstellingen en verschillende evenementen over het hele culturele spectrum (concerten, uitvoeringen, conferenties, filmvertoningen, dans en meer), passend bij de OPPO Reno6 Series-lancering.

OPPO Reno6 Series-lancering

Iedereen is uitgenodigd om een nieuw AI-tijdperk van portretvideografie te ervaren tijdens het productlanceringsevenement van de OPPO Reno6 Series op donderdag 9 september om 10:30 uur. De livestream is beschikbaar via YouTube en OPPO’s social kanalen (YouTube, Facebook en Twitter).

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over OPPO
OPPO is een wereldwijd toonaangevend smartphonemerk dat naast innovatieve smartphones ook baanbrekende IOT-producten biedt. Sinds de lancering van OPPO’s eerste smartphone in 2008, heeft het bedrijf onophoudelijk gewerkt aan technologische doorbraken zonder afbreuk te doen aan design. 

De opening van het Nederlandse kantoor was in 2018 een van OPPO’s eerste Europese vestigingen. Sindsdien zijn er in verschillende segmenten smartphoneseries geïntroduceerd, van betaalbare eyecatchers (A 2020 Series) tot toestellen die smartphone fotografie wereldwijd naar een hoger niveau tillen (Reno series) en premium toestellen met innovatieve specs (Find X Series). 

OPPO was met zijn Find X2 Series ook het eerste merk dat 5G-smartphones introduceerde op de Nederlandse markt. Als pionier op het gebied van 5G ondersteunt OPPO de commerciële uitrol van 5G op verschillende manieren, waaronder standaard 5G-patentontwikkeling, technologieonderzoek en industriële samenwerkingen. 

In het tijdperk van intelligente connectiviteit is het de ambitie van OPPO om zowel lokaal als internationaal, te blijven investeren in het creëren van impactvolle producten en het ontwikkelen van grensverleggende (5G-) technologieën. OPPO’s SuperVOOC 2.0 is hier een goed voorbeeld van; het is de snelste laadtechnologie die momenteel commercieel beschikbaar is. 

OPPO werkt wereldwijd samen met toonaangevende partners zoals o.a. Lamborghini, FC Barcelona, Wimbledon en National Geographic. Momenteel is OPPO actief in meer dan 45 landen en regio’s en beschikt het over zes onderzoekscentra die zich volledig richten op het creëren van ultieme smartphone-ervaringen voor gebruikers over de hele wereld.
Meer over OPPO
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.