Dematic verhuist vanwege uitbreiding

Verhuizing eerste fase in strategisch plan

| Dematic | 2 min | 30 augustus 2021 9:18
Afbeelding: Interieur van het nieuwe kantoor in Antwerpen | Copyright: Dematic / Bardt
Dematic NV is verhuisd van Zwijndrecht naar een groter en CO2-neutraal kantoor in Antwerpen Linkeroever. Op de nieuwe locatie gaat dit toonaangevende bedrijf in intralogistiek de komende jaren verder uitbreiden om met dubbele cijfers te blijven groeien. Sinds januari 2020 zijn al meer dan 180 nieuwe medewerkers aangenomen en voor de verdere groei heeft Dematic NV nog zo’n veertig openstaande vacatures.

Zoals Sacha Van Droogenbroeck, Managing Director van Dematic NV het verwoord: “In ons nieuwe duurzame en modern ingerichte kantoor in Antwerpen kunnen alle medewerkers beter samenwerken aan de vele logistieke projecten voor klanten in België, Nederland en andere Europese landen. Door de snelgroeiende e-commerce business en benodigde automatisering voor magazijnen en distributiecentra werken wij vaker en intensiever multidisciplinair samen met collega’s wereldwijd.”

“Deze verhuizing is een eerste fase in ons strategisch plan. In 2023 verwachten we de oplevering van een state-of-the-art nieuwbouw. Slechts enkele meters verderop komen dan onze kantoren, de nieuwe fabriek, het magazijn en een research & development testcenter samen onder één dak.”

“Ook in 2023 beschikken we over een volledig duurzaam BREEAM gecertificeerd gebouw, met de capaciteit en uitbreidingsmogelijkheden om dan nog jarenlang met dubbele cijfers te kunnen blijven groeien”, vervolgt Van Droogenbroeck. “De Benelux biedt in onze visie interessante groeikansen door een toenemende vraag naar AGV’s (Automated Guided Vehicles), AMR’s (Autonomous Mobile Robots) en andere geavanceerde intralogistieke oplossingen. Daarom zoeken wij voor verschillende functies nog zo’n veertig nieuwe medewerkers.”

Het nieuwe kantoor van Dematic NV in Antwerpen is ingericht om medewerkers vanaf verschillende locaties beter te laten samenwerken. De meeste mensen werken gemiddeld zo’n drie dagen in de week op kantoor en twee dagen van thuis uit, of op locatie bij klanten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dematic
De Dematic Group is een toonaangevende leverancier van automatiseringstechnologie, software en diensten voor de optimalisatie van de supply chain. Dematic, met hoofdzetel in het Amerikaanse Atlanta, Georgia, behoort tot de KION Group - een wereldleider in vorkheftruck- en magazijntechnologie en daarmee gerelateerde dienstverlening voor supply chain. Met haar logistieke oplossingen optimaliseert de KION Group in meer dan 100 landen goederen- en datastromen in fabrieken, magazijnen en distributiecentra. De groep is de grootste fabrikant van heftrucks in Europa en de wereldwijde nummer twee. Dematic is een van de belangrijkste leveranciers van logistieke automatiseringstechnologie wereldwijd.
Meer over Dematic
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.