Gezamenlijke oplossingen breiden het ecosysteem van SentinelOne uit

Vergroten van de waarde van beveiliging en IT-activiteiten

| SentinelOne | 3 min | 30 augustus 2021 11:20
Afbeelding: Singularity Marketplace screenshot | Copyright: SentinelOne
SentinelOne, ontwikkelaar van het autonome cybersecurity-platform, heeft vandaag aangekondigd dat er nieuwe integraties met Cloudflare en Zscaler beschikbaar zijn via de SentinelOne Singularity-marketplace. Het groeiende ecosysteem aangedreven door SentinelOne Singularity XDR biedt een verscheidenheid aan gezamenlijke oplossingen die met bescherming, automatisering en handhaving op elk controlepunt, uniforme zichtbaarheid bieden met betrekking tot de hele organisatie en het cloud-attack surface.

"Door de endpoint- en cloudgegevens van SentinelOne in te voeren in een breed scala aan beveiligingstools, elk met hun eigen mogelijkheden, stroomlijnt het Singularity XDR-platform de naleving van cyberbeveiliging", zegt Ruby Sharma, hoofd van het SentinelOne Technology Partner Ecosystem.

“Onze autonome bescherming, detectie en respons bieden gevoelige gegevens en automatisering voor zero trust-architecturen en aanvullende cybersecurity-use cases. We zetten ons in om samen met ecosysteempartners te innoveren, wat onze wederzijdse klanten ten goede komt.”
"SentinelOne, Cloudflare en Zscaler zijn drie preferred technologiepartners van ons", voegt John McLeod, CISO van NOV toe. "Als Fortune 500-organisatie faciliteren deze partners onze zero trust-reis om ervoor te zorgen dat onze apparaten en verbindingen veilig zijn binnen een zeer mobiele en dynamische wereldwijde organisatie."

Cloudflare en Zscaler verbeteren de zero trust-mogelijkheden van het Singularity-ecosysteem

Dankzij de edge-mogelijkheden van Cloudflare in combinatie met SentinelOne's AI-aangedreven endpoint-bescherming, -detectie en -respons kunnen klanten op basis van de juiste informatie beslissen om op specifieke voorwaarden toegang te verlenen en zo eenvoudig zero trust-beleid af te dwingen. Gezamenlijke klanten kunnen Singularity XDR gebruiken in hun netwerktoegangsbeleid om ervoor te zorgen dat alleen veilige en vertrouwde apparaten toegang krijgen.De combinatie van Zscaler met Singularity XDR vereenvoudigt de beveiliging voor hybride werken met device-posture-gedreven voorwaardelijke toegang, gebouwd rond zero trust-principes. Zscaler verifieert automatisch dat apparaten worden beschermd door SentinelOne voordat toegang wordt verleend tot een gevoelige bedrijfsbron, waardoor de end-to-end beveiliging voor organisaties wordt versterkt.

"In een wereld waarin hybride werken steeds gebruikelijker wordt, is het verwijderen van de silo's van beveiligingsoplossingen essentieel voor het implementeren van zero trust van endpoint tot apps", zegt Amit Raikar, Vice President, Technology Alliances en Business Development bij Zscaler. “Onze integratie met SentinelOne maakt het niet alleen mogelijk om overal te werken met zero trust-handhaving, maar toont ook aan dat sterkere beveiliging niet ten koste hoeft te gaan van de gebruikerservaring.”

"De traditionele netwerkperimeter bestaat niet meer", zegt Alex Dyner, Senior Vice President, Special Projects bij Cloudflare. “De enige manier om de huidige ‘work-from-anywhere’-economie te beveiligen, is door elke werknemer te beveiligen door hun individuele apparaten, netwerken en toegang tot bedrijfsgevoelige applicaties te beschermen. We zijn verheugd om samen te werken met SentinelOne om ervoor te zorgen dat alleen gezonde en beheerde apparaten toegang krijgen tot de meest bedrijfsgevoelige applicaties die worden beschermd door Cloudflare.”

Om zero trust te bereiken, moet elke rand van het netwerk worden beveiligd. De zero trust-integraties van SentinelOne valideren dynamisch de status en beveiliging van apparaten voordat verbinding wordt gemaakt met bedrijfsnetwerken en gevoelige gegevens.

Het SentinelOne Singularity-ecosysteem breidt zich snel uit met gezamenlijke oplossingen die ook beschikbaar zijn voor sandboxing, threat intelligence, SIEM, CASB en workflow-automatisering. Integraties zijn beschikbaar met automatisering zonder code, wat zorgt voor een diepgaande gezamenlijke verdediging, gestroomlijnde operaties en workflows, en uniforme systeemoverschrijdende responsmogelijkheden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SentinelOne
SentinelOne (NYSE: S) levert autonome endpoint-bescherming middels een enkelvoudige agent die preventie, detectie, respons en opsporings-functionaliteit combineert. Het SentinelOne platform is ontwikkeld met het oog op zeer hoog gebruiksgemak en bespaart gebruikers tijd dankzij de inzet van AI om automatisch en in realtime dreigingen binnen het bedrijf en in de cloud te elimineren. Daarnaast is het de enige oplossing die volledig inzicht biedt van edge tot cloud over het hele netwerk.
Meer over SentinelOne
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.