Kingston Digital introduceert DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2-flashdrive

Snelheden tot 1.000 MB/s voor het lezen en 900 MB/s voor het schrijven van data

| Kingston Technology | 2 min | 30 augustus 2021 15:39
Afbeelding: De DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2-flashdrive | Copyright: Kingston Technology
Kingston Digital Europe Co LLP, een dochteronderneming voor flashgeheugen van Kingston Technology Company, Inc., wereldleider op het gebied van geheugenproducten en technologische oplossingen, introduceert de DataTraveler® Max. De DataTraveler® Max (DT Max) is een krachtige Type-C®¹ USB die gebruikmaakt van de nieuwste USB 3.2 Gen 2-standaard. De flashdrive levert snelheden tot 1.000 MB/s voor het lezen en 900 MB/s voor het schrijven² van data en is daarmee een van de snelste USB-drives op de markt. Bovendien is de DT Max de eerste in zijn soort.

De DT Max is ontworpen met draagbaarheid en gebruiksgemak in het achterhoofd. De unieke geribbelde buitenkant beschermt de connector wanneer deze niet in gebruik is. Daarnaast voorziet de flashdrive in het naadloos overzetten en opslaan van grote digitale bestanden, zoals HD-foto's, 4K/8K video's, muziek en meer, met topsnelheden en hoge capaciteiten tot 1 TB³. De toevoeging van een sleutelhanger-lus en led-statusindicator maakt de schijf ideaal voor gebruikers die onderweg opslagruimte nodig hebben.

Oscar Escayola Kaloudis, Flash Business Manager, Kingston EMEA: “De DT Max biedt toonaangevende snelheden en uitgebreide opslagruimte om consumenten te helpen voldoen aan de hedendaagse eisen op het gebied van contentcreatie. We bieden de performance die onze klanten van ons zijn gaan verwachten en met deze introductie zetten we met trots een nieuwe standaard voor USB-C-flashdrives.”

De DT Max is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256 GB tot 1 TB en heeft vijf jaar garantie met gratis technische ondersteuning.

Kenmerken en specificaties van de DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2

 • Nieuwste USB 3.2 Gen 2-standaard: verplaats bestanden in een oogwenk met snelheden tot 1.000 MB/s voor het lezen en 900 MB/s voor het schrijven van data
 • Uitgebreide opslag: verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256 GB tot 1 TB
 • USB-C®1-connectiviteit: ondersteunt next-gen laptops en desktops voor naadloze bestandsoverdracht
 • Uniek ontwerp: handige schuifdop, led-statusindicator en functionele sleutelhanger-lus
 • Opslagcapaciteit3: 256 GB, 512 GB, 1 TB
 • Snelheid2: USB 3.2 Gen 2 – tot 1.000 MB/s lezen, 900 MB/s schrijven
 • Afmetingen: 82,17 mm x 22,00 mm x 9,02 mm
 • Gewicht: 12 gram
 • Bedrijfstemperatuur: 0°C~60°C
 • Opslagtemperatuur: -20°C~85°C
 • Garantie/ondersteuning: 5 jaar garantie met gratis technische ondersteuning
 • Compatibel met: Windows® 10, 8.1, Mac OS (v. 10.14.x +), Linux (v. 2.6.x +), Chrome OS™
 1. USB Type-C® en USB-C® zijn gedeponeerde handelsmerken van USB Implementers Forum.
 2. Snelheid kan variëren afhankelijk van hardware, software en gebruik.
 3. Een deel van de vermelde capaciteit op een flash-opslagapparaat wordt gebruikt voor formatteren en andere functies en is dus niet beschikbaar voor gegevensopslag. De feitelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag is dus minder dan dat wat op de producten wordt vermeld. Ga voor meer informatie naar de flash-geheugengids van Kingston op kingston.com/flashguide.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Kingston Technology
Kingston Digital Europe Co LLP en Kingston Technology Company, Inc., zijn onderdeel van dezelfde bedrijvengroep (“Kingston”). Kingston is ’s werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten. Kingston ontwikkelt en produceert oplossingen die gebruikt worden om te leven, te werken en te spelen, van big data, laptops en pc’s tot IoT-apparatuur, zoals slimme en draagbare technologie, tot design-in en contractproductie. De grootste pc-producenten en cloudhostingpartijen ter wereld vertrouwen op Kingston voor hun productiebehoeften. Onze passie voedt de technologie die de wereld elke dag inzet. We streven ernaar verder te kijken dan onze producten om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en oplossingen te bieden die een verschil maken: ‘Kingston Is With You’. 
Meer over Kingston Technology
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.