Dutch Cloud Community verwelkomt DirectVPS als nieuw lid

DirectVPS is een bekende naam in de cloud & hosting sector is een goede toevoeging aan het netwerk van Dutch Cloud Community

| Dutch Cloud Community | 2 min | 31 augustus 2021 11:32
Dutch Cloud Community maakt bekend dat cloudleverancier DirectVPS, zich aansluit als lid. DirectVPS is een bekende naam in de cloud & hosting sector en dus ook een goede toevoeging aan het netwerk van Dutch Cloud Community, de brancheorganisatie voor de hosting, cloud, VOIP en MSP service providers actief op de Nederlandse markt.

“We verwelkomen DirectVPS als gespecialiseerd bedrijf dat haar ervaring en specifieke kennis toe zal gaan voegen aan het grote netwerk dat Dutch Cloud Community is. DirectVPS levert zowel Virtuele- en dedicated servers, een eigen OpenStack project, Kubernetes, hosted Kopano groupware en talloze andere diensten vanuit eigen Nederlandse clouds. Als cloud intergrator hebben zij al meerdere klanten mogen begeleiden in de digitale transitie naar de cloud. Daarmee is het een interessant bedrijf voor onze sector.” aldus Simon Besteman, managing director bij brancheorganisatie Dutch Cloud Community.

Dutch Cloud Community is in januari 2021 ontstaan uit een fusie van de brancheorganisaties ISPConnect en DHPA. Na de fusie hebben inmiddels meer dan 100 prominente bedrijven uit deze sector zich bij de nieuwe branchevereniging aangesloten. Dutch Cloud Community is het aanspreekpunt en de belangenbehartiger voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten. Het scheppen van randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet, is de missie van de branchevereniging.

Larry Kos, Eigenaar DirectVPS: “Innovatie staat centraal bij de service die wij aan onze klanten leveren. Wij zijn altijd opzoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cloud-computing. Het is voor ons dan ook niet meer dan logisch om ons nu aan te sluiten bij Dutch Cloud Community, wat ons betreft een netwerk van bedrijven die samen innoveren en de nieuwste ontwikkelingen implementeren. Wij kijken er naar uit om een actieve bijdrage te leveren aan de brancheorganisatie en daarmee aan de gehele sector.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dutch Cloud Community
Dutch Cloud Community is de brancheorganisatie voor de hosting, cloud, VOIP en MSP service providers actief op de Nederlandse markt. Dutch Cloud Community is in 2021 geboren uit de fusie van ISPConnect en DHPA, de twee brancheorganisaties van de sector. Wij zijn een alliantie van meer dan honderd prominente bedrijven die de digitale infrastructuursector vertegenwoordigen. Onze missie is het scheppen van de randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet.
Meer over Dutch Cloud Community
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.