Synology kondigt beschikbaarheid van C2 Transfer aan

Veilige bestandsoverdracht voor bedrijven en teams

| Synology | 2 min | 31 augustus 2021 13:08
Afbeelding: C2 Transfer screenshot | Copyright: Synology
Synology heeft de beschikbaarheid van C2 Transfer aangekondigd, een nieuwe cloudoplossing voor veilige overdracht van bestanden tussen bedrijven en hun klanten, partners en andere externe partijen.

Met de lokale opslagoplossingen van Synology konden bedrijven en thuisgebruikers al hun uitdagingen op het gebied van gegevensbeheer oplossen, door teams op afstand met elkaar te verbinden en door samenwerking tussen personen en het delen van bestanden mogelijk te maken. C2 Transfer is echter ontworpen om de laatste uitdaging te overwinnen: het verzenden van belangrijke en potentieel gevoelige bestanden naar klanten.

Identiteitscontrole en end-to-end-versleuteling

De meeste oplossingen om samen te werken aan bestanden, of ze nu lokaal of cloudgebaseerd zijn, beschermen gegevens via machtigingsbeheer en controles van individuele accountactiviteit. Maar dan moet het eindresultaat nog worden verzonden naar externe partijen die geen account hebben.

C2 Transfer houdt het voor beide partijen simpel door te zorgen dat bestanden altijd aan de juiste persoon worden bezorgd, zelfs als een koppeling per ongeluk wordt gepubliceerd of met de verkeerde persoon wordt gedeeld. C2 Transfer controleert de identiteit van de ontvanger door een eenmalig wachtwoord (OTP) te versturen naar een door de afzender opgegeven e-mailadres of telefoonnummer, zodat alleen de beoogde ontvanger toegang tot de bestanden heeft.

image

C2 Transfer beschermt gegevens met end-to-end-versleuteling. Dit betekent dat bestanden onleesbaar zijn vanaf het moment voordat ze door de client worden geüpload totdat de beoogde ontvanger ze veilig downloadt op een apparaat.

Snellere externe workflows

C2 Transfer is ontworpen om het verzenden van bestanden naar externe partners en klanten gemakkelijk te maken, in het bijzonder voor HR-, productie-, juridische, financiële en marketingafdelingen. C2 Transfer biedt ingebouwde ondersteuning voor watermerken in afbeeldingen, vervaldatums voor downloads, eenmalige downloads en bestandsverzoeken om bestanden veilig te ontvangen.

Beschikbaarheid

C2 Transfer is per direct beschikbaar bij het Pro plan-abonnementen, dat zelfstandige accounts voor kleinere teams en freelancers biedt. Binnenkort zullen er mogelijkheden voor grotere bedrijven beschikbaar komen.

Gebruikers kunnen C2 Transfer gratis uitproberen dankzij de verlengde gratis proefperiode van 90 dagen, geldig tot eind 2021.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Synology
Synology vervaardigt network-attached opslag, IP-bewakingsoplossingen en netwerkapparatuur die de manier waarop gebruikers in de cloud data beheren, bewaking uitvoeren en het netwerk beheren, geheel transformeert. Door optimaal gebruik te maken van de nieuwste technologieën probeert Synology gebruikers te helpen bij het centraliseren van gegevensopslag en -back-up, het onderweg delen van bestanden, de implementatie van professionele bewakingsoplossingen en bij netwerkbeheer. Dat alles op een betrouwbare en betaalbare manier. Synology heeft als ambitie het leveren van producten met toekomstgerichte functies en wil de beste klantenservice bieden.
Meer over Synology
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.