DataCore Software breidt executive leadership-team uit om de groeiende vraag naar block-, file- en objectstorageoplossingen te ondersteunen

Na een grondige transformatie verstevigt DataCore zijn positie als de onafhankelijke leider in software-defined storage

| DataCore | 2 min | 31 augustus 2021 16:06
Afbeelding: Abhijit Dey, Chief Product Officer (l.) en Gregg Machon, Vice President, Americas Sales (r.) bij DataCore | Copyright: DataCore
DataCore Software, specialist op het gebied van software-defined storage, kondigt aan dat Abhijit Dey, Chief Product Officer, en Gregg Machon, Vice President, Americas Sales, zijn toegetreden tot het executive leadership-team van het bedrijf. Beiden hebben een schat aan ervaring op het gebied van data-storage- en IT-infrastructuren. Met deze benoemingen zet DataCore een nieuwe stap in de ontwikkeling van de wereldwijde organisatie en van zijn best-of-breed software-defined storageoplossingen voor block-, file- en object-storage.

Deze aanstellingen komen op een moment van transformatie en groei voor DataCore. Het bedrijf heeft een aanzienlijke investering gedaan in R&D, wat alleen al in de afgelopen twee jaar heeft geleid tot het werven van 40% meer technisch talent. Bovendien modereniseerde het bedrijf zijn softwareontwikkeling en testpraktijken, opende het een kenniscentrum in Bangalore, India, en een nieuw kantoor in Austin, Texas.

De toename van resources voor innovatie stelt DataCore in staat om zijn portfolio van best-of-breed storage-producten, die nu SANsymphony, vFilO en Swarm omvat, te blijven versnellen, zowel voor block-, file- en object-storage als voor automatische gegevensverplaatsing en –optimalisatie. Vorig jaar deed het bedrijf een strategische investering in de joint venture MayaData, die als sponsor dient voor de toonaangevende container-attached storage-technologie voor Kubernetes, OpenEBS.

Ondanks de uitdagingen waarmee de wereld wordt geconfronteerd vanwege de pandemie, blijft DataCore een (financieel) gezond en groeiend bedrijf. Het had zijn twaalfde achtereenvolgende jaar van positieve cashflow en dubbelcijferige groei in netto nieuwe inkomsten over de laatste paar kwartalen. Hierin heeft het bedrijf gemiddeld meer dan honderd nieuwe klanten per kwartaal toegevoegd, met sterke prestaties in de sectoren overheid, gezondheidszorg en CSP (cloud service provider).

"Het momentum dat we bij DataCore zien, onderstreept onze langdurige toewijding aan het opbouwen van zowel een productportfolio van wereldklasse als het werven en ontwikkelen van het beste talent over de hele wereld", zegt Dave Zabrowski, CEO van DataCore. "Terwijl we onze expansie voortzetten en marktleiders zoals Abhijit en Gregg in ons team verwelkomen, blijft onze topprioriteit het bedienen van onze klanten en hen het softwaregedefinieerde opslagplatform bieden dat de toegang tot en bescherming van gegevens verbetert en tegelijkertijd de totale kosten verlaagt."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DataCore
DataCore Software levert de meest flexibele, intelligente en krachtige software-defined storage oplossingen in de branche voor block, file en object storage. Het bedrijf helpt klanten over de hele wereld bij het moderniseren van het opslaan, beschermen en openen van data. De uitgebreide productsuite, het intellectuele eigendomsportfolio en de ongeëvenaarde ervaring in storage virtualization en geavanceerde datadiensten positioneren DataCore als de autoriteit op het gebied van software-defined storage.
Meer over DataCore
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.