Andy Kofoid nieuwe President Global Field Operations bij Databricks

Het is zijn missie om de groei van het Databricks Lakehouse Platform voort te zetten

| Databricks | 1 min | 31 augustus 2021 16:27
Afbeelding: Andy Kofoid, President Global Field Operations bij Databricks | Copyright: Databricks
Databricks verwelkomt Andy Kofoid als nieuwe President Global Field Operations. Vanaf 7 september 2021 is het zijn missie om de groei van het Databricks Lakehouse Platform voort te zetten en deze tot voorkeursdata-architectuur te maken voor datagedreven organisaties.

Kofoid heeft ruim drie decennia ervaring in opschaling en transformatie binnen software- en cloud-organisaties. Hiervoor was hij werkzaam bij Salesforce als President of North America, na een reeks andere leidinggevende posities binnen de organisatie. Eerdere leiderschapservaring deed hij op bij onder meer ExactTarget en Dassault Systemes.

"Ik ben ontzettend blij Andy te mogen verwelkomen als onze nieuwe President Global Field Operations", zegt Ali Ghodsi, CEO en mede-oprichter van Databricks. "Zijn schat aan ervaring zal ons helpen nieuwe hoogten te bereiken. Terwijl we ons werk versnellen om het lakehouse tot de data-architectuur van de toekomst te maken, zal Andy's ervaring in het creëren van nieuwe markten en het opzetten van platform ecosystemen van onschatbare waarde zijn."

“Het groeitraject van Databricks is ongelooflijk en ik ben verheugd me bij deze geweldige organisatie aan te sluiten en deel uit te maken van het volgende hoofdstuk”, zegt Kofoid. “Ik heb gezien hoe cruciaal data en AI zijn in digitale transformatie en ik kijk ernaar uit om klanten over de hele wereld te helpen de waarde van hun data te maximaliseren met behulp van het lakehouse-platform.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Databricks
De missie van Databricks is datateams te helpen de meest complexe problemen op te lossen. Als marktleider in Unified Data Analytics helpt Databricks organisaties hun data gebruiksklaar voor analytics te maken, bedrijfsbeslissingen op basis van data te maken, en machine learning te implementeren om de concurrentie voor te blijven. Databricks is opgericht door de initiatiefnemers van populaire open sourceprojecten, waaronder Apache Spark, Delta Lake en MLflow.
Meer over Databricks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.