Microsoft kondigt de datum van Windows 11 beschikbaarheid aan

Beschikbaar gemaakt voor Windows 10-pc's die daarvoor in aanmerking komen

| Microsoft | 2 min | 31 augustus 2021 17:18
Copyright: Microsoft
Vandaag kondigt Microsoft aan dat Windows 11 vanaf 5 oktober 2021 beschikbaar zal zijn. Op deze dag wordt de gratis upgrade naar Windows 11 beschikbaar gemaakt voor Windows 10-pc's die daarvoor in aanmerking komen en kunnen pc's met Windows 11 worden gekocht.

Een paar dingen om in het achterhoofd te houden voordat je in het blog duikt:
 • De gratis upgrade zal gefaseerd en gemeten worden met een focus op kwaliteit. Nieuwe devices die in aanmerking komen voor de upgrade zullen als eerste de upgrade aangeboden krijgen. Daarna zal deze in de loop van de tijd worden uitgerold naar devices die al op de markt zijn, op basis van: intelligentiemodellen die rekening houden met de geschiktheid van de hardware, betrouwbaarheidscriteria, leeftijd van het device en andere factoren die van invloed zijn op de upgrade-ervaring.
 • Microsoft verwacht dat alle in aanmerking komende devices medio 2022 de gratis upgrade naar Windows 11 krijgen aangeboden.
  • In aanmerking komende Windows 10-pc's: Microsoft heeft nauw samengewerkt met onze OEM- en retailpartners om krachtige Windows 10-pc's vandaag op de markt te brengen; check het blog voor een paar pc's die in aanmerking komen.
 • Een paar hoogtepunten van de lancering:
  • Het nieuwe ontwerp en de nieuwe geluiden zijn modern, strak en mooi en brengen je een gevoel van rust en gemak.
  • Met een nog betere game-ervaring, haalt Windows 11 het volledige potentieel uit de hardware van jouw systeem met technologie zoals DirectX12 Ultimate, DirectStorage en Auto HDR.
  • Windows 11 is de meest inclusieve versie van Windows, met nieuwe toegankelijkheidsverbeteringen die zijn gemaakt voor en door mensen met een beperking.
  • Windows 11 biedt nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars en ontwerpers door de Microsoft Store toegankelijk te maken zodat meer ontwikkelaars en independent software vendors (ISV's) hun apps in de Store kunnen plaatsen, en nog meer.
In dit blog van Aaron Woodman staat meer informatie over de aankondiging.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Microsoft
Over Microsoft
Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, licentieert, ondersteunt en verkoopt computersoftware, consumentenelektronica, personal computers en aanverwante diensten.
Meer over Microsoft
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.