CompTIA benoemt Jos Hageman als voorzitter van Benelux Community

| compTIA | 2 min | 04 november 2019 17:31
Afbeelding: Jos Hageman (l) en Alwin van der Heide (r) | Copyright: compTIA

Hageman gaat samen met vicevoorzitter Alwin van der Heide de groep leiden

CompTIA, de merkonafhankelijke non-profit organisatie voor de IT-industrie, maakt bekend dat twee ervaren managers uit de tech-industrie de nieuwe Benelux Business Technology Community gaan leiden.

Jos Hageman, oprichter van Hageman Scale-up.eu, is benoemd tot voorzitter, en Alwin van der Heide, HR Business Partner bij SBIT Hospitality Services, tot vicevoorzitter. CompTIA ging op 1 oktober van start in de Benelux en telt bij aanvang meer dan veertig leden.

Hageman heeft ruim twintig jaar ervaring in de IT-industrie. Na enkele jaren in verschillende functies voor kleinere bedrijven te hebben gewerkt, trad hij in 2000 in dienst bij Samsung Electronics, waar hij verantwoordelijk werd voor de Optical Disc Drive-activiteiten in Europa, wat resulteerde in een sterke omzetgroei. In 2007 trad hij in dienst bij Microsoft, waar hij de verantwoordelijkheid kreeg over de pc-verkoop in het Benelux-retailkanaal. Een jaar later werd hij verantwoordelijk voor het partnerbeheer van grote OEM-partners in EMEA. In 2017 richtte hij zijn eigen adviesbureau op, Hageman Scale-up, dat bedrijven met internationale ambities helpt bij strategieontwikkeling, innovatie en het realiseren van groei.

Van der Heide is HR Business Partner bij SBIT Hospitality ICT Services, een managed service provider die voornamelijk klanten bedient in de horeca- en hospitality-sector. Hij werkt al vele jaren in de HR-sector. Van der Heide gaf leiding aan diverse door hem zelf opgerichte bedrijven en werkte voor grote organisaties. Daarnaast was hij actief in netwerkorganisaties.

Naast Hageman en Van der Heide bestaat het bestuur van de Benelux Business Technology Community van CompTIA uit de volgende bestuursleden:
  • Didier Beernaert, oprichter en partner bij IT Resellers Group
  • George Van Brugge, oprichter Portland Europe
  • Jeroen den Haan, senior salesmanager EMEA, Solarwinds MSP
  • Scott Tyson, algemeen directeur EMEA, Auvik Networks Inc.
  • Victor Raessen, industrieconsulent
  • Daniëlle Meulenberg, channel accountmanager MSP Western Europe, Sophos
  • Steven Tytgat, eigenaar, Tyneso
CompTIA helpt zijn leden bij het opbouwen van hun bedrijven door samenwerking en het delen van best practices. Door samen kansen en uitdagingen te verkennen, kunnen leden zich beter voorbereiden op de toekomst. De Benelux Business Technology Community biedt een programma van bijeenkomsten en initiatieven. De volgende vergadering vindt plaats op 12 november in Breda.

Bezoek de website om u te registreren of voor meer informatie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

compTIA

Over compTIA

De Computing Technology Industry Association (CompTIA) is de leidende stem van, en pleitbezorger voor het wereldwijde IT-ecosysteem van 5 miljard dollar en de ruim 50 miljoen industrie- en techprofessionals die de technologie ontwerpen en implementeren, die de wereldeconomie aandrijven. Door middel van opleidingen, trainingen, certificeringen, belangenbehartiging, filantropie, marktonderzoek en lidmaatschapsprogramma's is CompTIA de hub voor het optimaliseren van de technologische industrie en haar personeel.
Meer over compTIA

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.