Orange Cyberdefense en Claroty verhogen veiligheidsniveau van het OT-domein middels partnership

Claroty specialist op het gebied van cybersecurity binnen het OT-domein

| Orange Cyberdefense | 3 min | 1 september 2021 10:07
Orange Cyberdefense, cybersecurity-specialist, heeft de handen ineengeslagen met Claroty. Claroty is een specialist op het gebied van cybersecurity binnen het OT-domein. Het Claroty-platform beschermt elk OT-, IoT- en IIoT-middel door uitgebreide zichtbaarheid, detectie van bedreigingen, risico- en kwetsbaarheidsbeheer en veilige externe toegangsmogelijkheden te bieden. Orange Cyberdefense kan dankzij dit inzicht en met hun expertise de geïdentificeerde risico’s gericht adresseren. Het partnerschap helpt organisaties binnen de industriële sector en de kritieke infrastructuur hun industriële activiteiten veilig te houden. Dit is nodig doordat deze activiteiten steeds meer geautomatiseerd en onderling verbonden worden en daardoor meer blootgesteld zijn aan een groot aantal cyberbedreigingen.

Veilig de stap naar Industry 4.0

Steeds meer organisaties in het OT-domein maken de stap naar Industry 4.0: een manier van werken waarin verregaande automatisering binnen het productieproces wordt doorgevoerd op basis van data. Dit met als doel de productieprocessen optimaal in te richten en zo min mogelijk resources toe te passen. Veel organisaties in deze sector hebben op dit moment alleen nog geen zicht op de cybersecurityrisico’s die bij deze manier van werken horen. Dankzij het partnership van Orange Cyberdefense en Claroty krijgen organisaties dit inzicht wel en worden de risico’s geadresseerd. Organisaties kunnen zo veilig de stap naar Industry 4.0 zetten.

Volledig op elkaar aansluitende diensten

Klanten van Orange Cyberdefense en Claroty profiteren door het partnership van een totaaloplossing. De oplossing van Claroty geeft een schat aan informatie die dreigingen in het OT-domein inzichtelijk maakt. Het is Orange Cyberdefense die de oplossing implementeert en vervolgens, op basis van de verkregen inzichten en hun jarenlange ervaringen in cybersecurity, de impact van de dreigingen mitigeert. In de samenwerking trekken de partijen op als één team, wat zich onder andere kenmerkt doordat Orange Cyberdefense het single point of contact is. Dit om de klant optimaal te ondersteunen.

Wayne Hollinshead, EMEA channel sales director bij Claroty: “Onze samenwerking met Orange Cyberdefense is een teken van de groeiende vraag van organisaties in Europa naar cyberbeveiligingsoplossingen die speciaal zijn gebouwd voor industriële omgevingen, die unieke uitdagingen en vereisten hebben in vergelijking met traditionele IT-omgevingen. Deze samenwerking is een mooie stap om steeds meer organisaties te helpen bij de veilige transitie naar Industrie 4.0.”

Peter van der Voort, solution architect voor OT bij Orange Cyberdefense: “We zijn trots op deze samenwerking. Claroty is een gerenommeerd bedrijf binnen de cybersecurity in het OT-domein en het is een eer om met hen samen te werken. Naast dat onze diensten goed op elkaar aansluiten, hebben we het gemeenschappelijke doel de industriële wereld veiliger te maken. Het is mooi dat we dit nu samen kunnen doen. We opereren als één team. Zo schakelen we snel en is de toewijding naar elkaar en de klant erg hoog.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Orange Cyberdefense
Orange Cyberdefense is de deskundige cybersecurity businessunit van Orange Group en biedt managed security, detectie en respons diensten aan organisaties over de hele wereld. Als dé beveiligingsprovider van Europa streven we ernaar de vrijheid te beschermen en een veiligere digitale samenleving op te bouwen. Wij zijn een bedreigingsonderzoeks- en inlichtingengestuurde beveiligingsprovider die ongeëvenaarde bescherming biedt tegen huidige en opkomende bedreigingen. Met een trackrecord van meer dan 25 jaar op het gebied van informatiebeveiliging, onze onderzoekers en analisten en CyberSOC’s verspreid over de hele wereld en verkoop- en servicesondersteuning, kunnen wij wereldwijde bescherming bieden met lokale expertise en onze klanten ondersteunen gedurende de hele levenscyclus van bedreigingen.
Meer over Orange Cyberdefense
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.