Nafite en Betty Blocks kondigen partnership aan

In slechts anderhalf jaar is Nafite uitgegroeid tot een Betty Blocks expert

| Betty Blocks | 3 min | 1 september 2021 12:31
Copyright: Betty Blocks
Ze ontwikkelen nieuwe producten, kennen ons platform door en door en hebben een team met enthousiaste experts aan boord. We zijn er ontzettend trots op dat we vanaf nu Nafite een Betty Blocks Premium Partner mogen noemen!

In slechts anderhalf jaar is Nafite uitgegroeid tot een Betty Blocks expert met ervaring in het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen. “We zijn met z’n tweeën begonnen maar werken ondertussen met acht collega’s die allemaal gecertificeerd zijn. We werken aan innovatieve applicaties voor opdrachtgevers, maar ontwikkelen ook graag zelf oplossingen die we kunnen koppelen aan bestaande platformen of waarmee we deze platformen zelfs op een flexibele manier kunnen vervangen.” Legt oprichter Timon van den Berg uit.

Koppeling voor Shopify

Een van deze oplossingen ontwikkelde Nafite voor Karhu, een internationaal schoenenmerk. Recent stapte de organisatie over van Magento naar Shopify, en lanceerde twaalf e-commerce omgevingen op verschillende plekken ter wereld. De losse omgevingen ondersteunen de internationale groei, maar het totaaloverzicht ontbrak. Het team van Nafite wist dit op te lossen door de shops met elkaar te verbinden door middel van het Betty Blocks platform. “Via de applicatie die wij hebben ontwikkeld met Betty Blocks kunnen de collega’s van Karhu alle shops vanaf een centraal punt beheren, daar ook de tariefstelling bepalen, global discount codes invoeren en gebruik maken van een centrale databases waar ook weer een Power BI oplossing op draait.”

De keuze voor een no-code platform

Johan is een developer in hart en nieren, maar ontdekte een aantal jaar geleden de voordelen van low-code en no-code. Hij zag een kans en verdiepte zich in de verschillende platformen. Betty Blocks kwam als beste uit de bus vanwege de laagdrempeligheid en mogelijkheden van het platform. Hij belde Timon, die op dat moment op wereldreis was, over deze kans en direct nadat Timon op Nederlandse bodem terugkeerde zijn ze samen aan de slag gegaan op het platform van Betty Blocks. Dit laatste met groot succes, want vanaf nu mogen ze zich premium partner noemen.

Applicatie voor distributieproces

Hun doel? De mannen verwachten komende jaren nog flink te gaan groeien en meer Betty Blocks developers te vinden die ook graag werken aan internationale projecten, of bijvoorbeeld de tool die ze recent ontwikkelden voor BSB. Dit is het grootste dranken distributiepunt in Nederland, waar vooral speciaalbier wordt verhandeld. Ze zijn verantwoordelijk voor zo’n 7% van de gehele markt en dagelijks komen bij het logistiek centrum tientallen vrachtwagens aan met lege flessen, van verschillende brouwerijen. Het sorteren en vooral het registreren van deze flessen was grotendeels een handmatig proces, maar dankzij de applicatie die Nafite heeft ontwikkeld gaat dit nu volledig digitaal. Het resultaat is dat er verschillende stappen in het proces geschrapt zijn, BSB nu exact weet hoeveel retourzendingen er zijn binnengekomen en wat er dus opgehaald kan worden door de brouwerijen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Betty Blocks
Als 's werelds meest toonaangevende no-code platform stelt Betty Blocks bedrijven en Citizen Developers in staat om op eenvoudige wijze complexe applicaties te bouwen zonder te hoeven coderen. Betty Blocks helpt organisaties met het vinden van de juiste oplossingen door medewerkers hun eigen innovaties te laten creëren.
Meer over Betty Blocks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.