VMware lanceert Tanzu Application Platform

Voor een betere developer experience op iedere kubernetes

| VMware Tanzu | 1 min | 1 september 2021 17:40
Copyright: VMware Tanzu
Vandaag lanceert VMware Tanzu, tijdens de jaarlijkse SpringOne developers conferentie, de bètaversie van Tanzu Application Platform. Met Tanzu Application Platform kunnen applicatie developers en operationele teams een betere multi-cloud developer experience bouwen en leveren op elke Kubernetes distributie, inclusief: Azure Kubernetes Service, Amazon Elastic Kubernetes Service, Google Kubernetes Engine en Tanzu Kubernetes-grid.

De bètaversie van Tanzu Application Platform bevat fundamentele elementen voor het bouwen van een uniforme ervaring op Kubernetes voor zowel development- als operationele teams. Het platform bevat onder andere:
  • Applicatie templates met ingebakken compiance en best practices;
  • Geautomatiseerde opbouw van containerimages;
  • Runtimes for serving en eventing capabilities;
  • API-detectie en routering;
  • Inzicht in actieve applicaties voor snelle probleemoplossing.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over VMware Tanzu
Om vandaag op de markt te winnen, moet u investeren in zowel uw mensen als uw technologie. Maak uw teams vrij om complexere uitdagingen aan te gaan. Gebruik flexibele, cloud-native ontwikkelingsmethoden en -tools. Upgrade uw oude systemen naar nieuwe native runtimes in de cloud. Dit soort transformatie op bedrijfsschaal is niet eenvoudig. Maar met VMware Tanzu kunt u het tempo van verandering versnellen. We helpen de manier waarop uw bedrijf werkt te heroverwegen en er een onderneming van de volgende generatie van te maken. We doen dit met een portfolio van oplossingen om uw applicatie en infrastructuur te moderniseren.
Meer over VMware Tanzu
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.