NETGEAR benoemd tot voorkeursleverancier door AMX by HARMAN voor switches voor AV-over-IP toepassingen

ProAV-focused M4250 en M4300 series switches aanbevolen als topkeuze bij gebruik van industriepionier AMX SVSI AV-over IP-producten

| NETGEAR | 3 min | 1 september 2021 17:44
Copyright: NETGEAR
NETGEAR®, marktleider op het gebied van netwerkproducten en -oplossingen voor consumenten en bedrijven kondigt vandaag een preferred vendor-relatie aan met AMX by HARMAN, de industriepionier op het gebied van AV-over-IP-technologie. NETGEAR’s professionele AV-switches zijn nu de aanbevolen keuze voor alle AMX AV-over-IP-installaties wereldwijd. AMX AV-oplossingen worden over de hele wereld gebruikt in uiteenlopende bedrijfs-, onderwijs- en overheidstoepassingen.

De AMX SVSI-lijn van netwerk-AV-producten vertegenwoordigt meer dan 10 jaar ervaring in de snelgroeiende AV-over-IP-markt, ondersteund door de kracht van HARMAN Professional Solutions, een strategische business unit van HARMAN International (onderdeel van Samsung). Na uitgebreide tests heeft AMX vastgesteld dat de NETGEAR switches uit de M4250 en M4300-series de beste ervaring bieden voor hun meest veeleisende klanten.

"Onze AMX N-Series van networked AV-producten in combinatie met de NETGEAR Pro AV-switches bieden een fantastische oplossing", aldus Jamie Trader, Vice President Video & Control bij HARMAN Professional Solutions. "Naast de HARMAN Video & Control-groep zullen ook onze Audio- en Lighting-groepen profiteren van de vele functies die in deze switches zijn ingebouwd - met name Power over Ethernet (PoE). Geen enkele andere switchfabrikant levert dezelfde prestaties en functionaliteiten."

De relatie tussen de twee bedrijven omvat ook de ontwikkeling door AMX van een integratiemodule voor de M4300 switches om de netwerkstatus te monitoren. Door gebruik te maken van AMX's Remote Management Suite (RMS) en de NETGEAR M4300 application programing interface (API) kunnen klanten ervoor zorgen dat het netwerk soepel functioneert.

"Wij zijn verheugd dat AMX NETGEAR-switches aanbeveelt voor SVSI-implementaties," zegt Laurent Masia, Director of Product Line Management for Managed Switches. "Onze gezamenlijke inspanningen om interoperabiliteit en technologie-integratie te bereiken, zullen resulteren in een geweldige ervaring voor de klanten van Harman."

Professionele AV-switches

NETGEAR maakt gebruik van de succesvolle M4300-lijn van managed-switches en heeft de nieuwe M4250-serie switches vanaf de basis ontworpen met input uit de AV-gemeenschap. NETGEAR heeft meer dan 25 jaar netwerkervaring gebruikt om ervoor te zorgen dat deze Pro AV-switches voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld aan het versturen van audio-, video- en besturingssignalen over een IP-netwerk. NETGEAR is hierdoor hard op weg om de meest aanbevolen switch-leverancier te worden voor AV-over IP-implementaties.

M4250-series Switches

De nieuwe AV-lijn van M4250-switches zijn ontworpen voor AV-over-IP en voor strakke integratie in een AV-rack, onder een tafel of achter een display. Modellen met PoE+ en Ultra 90 PoE++ maken het mogelijk AV-eindpunten van stroom te voorzien. Gebouwd met NETGEAR IGMP Plus™, Auto-LAG, en Auto-Trunk voor automatische en dynamische configuratie - zelfs met meerdere switches.

De gebruiksvriendelijke AV-interface helpt integrators met het oplossen van de vaak vervelende AV-over-IP-switchconfiguraties. De installateur hoeft alleen het protocol of de leverancier te selecteren en vervolgens de poorten die van toepassing zijn. Vanaf dat punt automatiseert de NETGEAR M4250 de rest van de configuratie, waardoor er minder tijd nodig is voor de netwerkconfiguratie en er meer tijd overblijft voor de andere onderdelen van de installatie.

M4300-serie switches

De alom gerespecteerde M4300-serie switches bieden een verscheidenheid aan modellen om tegemoet te komen aan het aantal poorten en de connectiviteitsvereisten van de klant. Ze kunnen ook worden gestapeld, waardoor grotere AV-configuraties mogelijk worden. NETGEAR IGMP Plus zorgt voor robuuste multicast-prestaties zonder angst voor overbelasting van het netwerk. De M4300 is PoE+ geschikt, heeft een non-blocking backplane, en is ontworpen om goede multicast-prestaties te leveren voor een reeks AV-over IP-protocollen.

Breed scala aan toepassingen

Van conferentiezalen tot universiteitscampussen tot sport- en podiumkunstenlocaties, de NETGEAR M4250 en M4300 switches hebben zich al over de hele wereld bewezen. De strategische relatie met AMX by HARMAN maakt de meest geavanceerde AV-oplossingen met behulp van IP-technologie mogelijk.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NETGEAR
NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed scala aan bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment en is toegewijd aan het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en performance gaming routers om online gameplay te verbeteren.
Meer over NETGEAR
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.