Way2Web Software gaat verder als PAQT en digitale transformatie echt makkelijk maken

'Onze kracht zit in het samenbrengen van mensen, processen en techniek'

| PAQT | 2 min | 2 september 2021 9:05
Copyright: PAQT
Way2Web Software kondigt aan verder te gaan als PAQT. Het Utrechtse bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en met succes software ontwikkeld voor opdrachtgevers als de Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen in Limburg en UMC Utrecht. De sterke groei van het bedrijf is tot drie keer toe beloond met een FD Gazelle.

‘Onze kracht zit in het samenbrengen van mensen, processen en techniek.’ legt Robert Horsmans, medeoprichter en CEO uit. ‘Tel daarbij op dat we een uitgesproken visie op software ontwikkeling hebben. We vinden het belangrijk dat ons werk transparant is omdat we nog te vaak zien dat technisch specialisten en eindgebruikers niet of nauwelijks samenwerken. Informatieoverdracht vindt bijvoorbeeld plaats door middel van een formulier, e-mail of via een projectmanager, waardoor waardevolle informatie verloren gaat. Bij PAQT geloven we dat succesvolle software niet afhankelijk is van techniek, maar van zowel de mensen die dit ontwikkelen als de mensen die ermee aan de slag gaan'.

Daarom hebben we PAQT.com ontwikkeld. Opdrachtgevers kunnen op ons platform inspiratie opdoen, een team selecteren, het ontwikkelproces van a tot z volgen, indien nodig de planning bijsturen en samenwerken met alle betrokkenen.’

Techniek is de uitdaging niet meer

Steeds meer organisaties zien de noodzaak van digitale transformatie in, maar zoeken naar de juiste software of implementatiemethode. ‘Digitale transformatie brengt een flink aantal voordelen met zich mee,’ legt Horsmans uit, ‘allereerst maakt het je organisatie toekomstbestendig, daarnaast kun je door processen te digitaliseren en optimaliseren als werkgever of organisatie uitblinken en de optimale beleving voor jouw klanten creëren.’ Digitale transformatie is van nice to have naar een absolute must gegaan om concurrentie voor te blijven. Op PAQT.com zijn waar mogelijk de processen geautomatiseerd en het mooie is dat door deze efficiencyslag meer ruimte vrijkomt voor persoonlijk contact en ondersteuning voor ambitieuze organisaties.

Go digital: the easy way

Impact maken staat voorop bij PAQT. ‘Dit is te zien in onze werkwijze, ons platform en de maatschappelijke projecten die we oppakken. We geloven dat iedereen, met de juiste tools, kan excelleren.’ De rebranding van Way2Web Software naar PAQT is een mijlpaal voor de organisatie en de volgende stap in toegankelijk maken van digitale transformatie. ‘Enkel het topje van de markt excelleert op digitaal niveau, maar met ons platform geven wij organisaties daaronder ook de kans om de volgende stap te zetten. Dit doen we nu nog met 45 collega’s, maar we verwachten de komende periode flink te groeien.’

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over PAQT
Vanaf september 2021 is Way2Web Software verdergegaan als PAQT. Het Utrechtse bedrijf is in 2014 opgericht door Robert Horsmans en Maurits Dijkgraaf en heeft een uitgesproken visie op softwareontwikkeling. De twee jonge ondernemers wisten met deze visie, de bijbehorende pragmatische aanpak en sterke groei van het bedrijf tot driemaal toe een FD Gazelle in de wacht te slepen. Dankzij het platform dat zij ontwikkelden is digitaal transformeren makkelijk en overzichtelijk.

Het is onze missie om de digitale transformatie voor iedereen mogelijk en makkelijk te maken.
Meer over PAQT
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.