Rubrik benoemt James Blake als Field CTO Security

En breidt EMEA-beveiligingsteam uit

| Rubrik | 2 min | 2 september 2021 14:09
Gewaardeerd
Afbeelding: James Blake, Field CTO Security bij Rubrik | Copyright: Rubrik
Rubrik stelt James Blake aan als Field CTO Security voor de EMEA-regio. Blake heeft twintig jaar operationele ervaring in het ondersteunen van grote bedrijven en overheidsinstanties wereldwijd bij omgaan met ransomware-incidenten en het creëren van een cyber resilience-aanpak.

Voorafgaand aan zijn rol bij Rubrik werkte Blake als adviserend CISO voor ServiceNow, waar hij verantwoordelijk was voor het opbouwen van de cyber resilience-aanpak van het bedrijf en het leiden en creëren van transformatieworkshops. Verder onderhield hij ook relaties met CIO's en CISO's bij ServiceNow's grootste strategische klanten om hun IT en beveiliging beter af te stemmen.

Blake heeft verder jarenlange operationele ervaring in strategisch cyberrisicomanagement voor bedrijven als Mimecast en JPMorgan. Ook heeft hij voor HP Enterprise een adviespraktijk opgezet en geleid, gericht op cybersecurity voor 's werelds grootste organisaties.

"Als Field CTO Security kijk ik naar de ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden van kwaadwillenden, en hoe we onze klanten kunnen helpen om niet alleen de impact van ransomware te beperken, maar ook hoe zij een datacentrische benadering van cybersecurity kunnen hanteren", vertelt James Blake, Field CTO Security bij Rubrik. "Ik ben blij dat ik me kan aansluiten bij een innovatieve organisatie als Rubrik, die zich blijft onderscheiden van zijn concurrenten als de pionier van Zero Trust Data Management."

“We hanteren een Zero Trust-benadering voor datamanagement, waarbij we ervoor zorgen dat de data van onze klanten onveranderbaar is. Het is onze absolute focus dat data niet kan worden gewijzigd, versleuteld of verwijderd door ransomware. James is een welkome aanvulling op ons getalenteerde team dat zich richt op onze databeveiligingscapaciteiten. Hij heeft een schat aan ervaring in cyber resilience en het toevoegen van zijn skillset aan ons team van Field CTO's is van cruciaal belang”, zegt James Hughes, VP Sales Engineering EMEA & Enterprise CTO bij Rubrik.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rubrik
Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.