Zetes maakt voortgang productieproces Van Merksteijn inzichtelijk

De belangrijkste reden voor de vervanging is de veroudering van het huidige systeem

| Zetes | 2 min | 2 september 2021 14:31
Copyright: Zetes
Van Merksteijn, één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld, kiest voor Zetes om de voortgang van het productieproces inzichtelijk te maken. Zetes Nederland levert de FZ-A3 Toughpads (Panasonic) en implementatiediensten voor maar liefst 120 machines op de locatie te Almelo. Tevens zorgt Zetes voor de Mobile Device Management-software en het updaten daarvan. De belangrijkste reden voor de vervanging is de veroudering van het huidige systeem. Met het nieuwe systeem stapt Van Merksteijn over op Android.

Inzicht in productievoortgang cruciaal

Door de implementatie van de nieuwe toughpads kan het personeel op de werkvloer de productievoortgang in de gaten houden. Ook meldt men wanneer een batch met producten gereed is. Als een batch onvolledig is of niet op tijd klaar is, kan dit vergaande gevolgen hebben voor de rest van de supply chain. Denk hierbij aan extra kosten voor stilstaande of lege kilometers in transport of een klant die te lang op een order moeten wachten, omdat deze niet compleet of later dan afgesproken wordt geleverd.

Mobile Device Management en ZetesCare ontzorgen

Zetes levert ook de Mobile Device Management-software die zorgt dat alle Toughpads centraal te beheren zijn. Tevens heeft Van Merksteijn een meerjarig contract afgesloten voor ZetesCare. Met dit dienstenpakket ontlast Zetes de IT-afdeling van de klant, door ervoor te zorgen dat alle apparatuur altijd correct is geconfigureerd en het beheer van de juiste software- en firmware centraal plaatsvindt. Ook kan Van Merksteijn gebruik maken van de Zetes RMA-portal, voor 24-7 online inzicht in reparatie- of SWAP status, asset management en standaard rapporten.

“De laatste jaren hebben we veel tijd en energie gestoken in de vernieuwing van onze systemen die het productieproces optimaliseren. Dit is de laatste stap naar inzicht in het verloop van ons productieproces. Uiteindelijk doen we dit om onze klanten, over de hele wereld, de beste service te blijven bieden.” Chris Wantia ICT manager bij Van Merksteijn.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zetes
Zetes is een internationaal technologiebedrijf gespecialiseerd in oplossingen voor supply chain optimalisering en persoonsidentificatie. Onze supply chain oplossingen helpen bedrijven om agility, visibility en traceability in hun hele volledige supply chain te realiseren. Zetes is zowel pionier als marktleider. Zetes heeft ervaring in tal van sectoren, onder andere in retail, farma-industrie en gezondheidszorg, magazijn en distributie, voedingsmiddelen en drank, productie, transport en logistiek, automobielindustrie en post- en koeriersdiensten.
Meer over Zetes
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.