EPOS introduceert de IMPACT D-serie

Uw reis naar draadloze vrijheid begint hier

| EPOS | 2 min | 2 september 2021 15:55
Afbeelding: De EPOS IMPACT D | Copyright: EPOS
EPOS, het premium enterprise- en gaming-audio- en videomerk, kondigt de lancering aan van de IMPACT D-serie - een reeks lichte, comfortabele headsets die uitmuntende audioprestaties combineren met een krachtig draadloos bereik. De IMPACT D-serie is geoptimaliseerd voor Unified Communications (UC) en heeft een gestroomlijnd functioneel ontwerp dat geschikt is voor dagelijks gebruik.

Perfecte gesprekshelderheid voor 100% focus

Zelfs in moderne tijden, waarin klanten steeds meer verschillende digitale interacties, automatisering en selfservice omarmen, blijft de menselijke stem de meest vertrouwde vorm van communicatie. De IMPACT D-serie is ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van professionals in drukke kantoor- en contactcenteromgevingen, waarin duidelijke audio, comfort en gebruiksgemak absolute musts zijn.
De IMPACT D-serie maakt volledig gebruik van unieke, door EPOS ontwikkelde technologieën, zoals EPOS VoiceTM, dat bedoeld is om met de menselijke stem een rijke, natuurlijke geluidservaring te creëren. De IMPACT D-serie helpt zakelijke professionals effectief te communiceren gedurende hun werkdag door de frustraties en afleidingen als gevolg van slechte audio te elimineren.

Een veilige oplossing

In de hedendaagse digitale wereld staan bedrijven meer dan ooit bloot aan online bedreigingen. Draadloze netwerken bieden veel verschillende gebruiksmogelijkheden, maar ook veiligheid is van groot belang bij het kiezen van een draadloze headsetoplossing. De IMPACT D-serie houdt gegevens veilig met een beveiligde koppeling - wat betekent dat de veiligheid van het bedrijf nooit in gevaar is.

Gestroomlijnd functioneel ontwerp

U houdt uw bureau op orde met een gestroomlijnd ontwerp dat zich perfect leent voor hotdesking, ook wanneer medewerkers op elke werkplek plug & play-functionaliteit nodig hebben. Met één basisstation, dat zowel monauraal als binauraal kan worden gedragen, een superieure dockingervaring en een enkele connectiviteit met de PC of telefoon, maakt de IMPACT D-serie draadloze DECT-headsets van hoge kwaliteit toegankelijk voor iedereen.

Draadloze vrijheid

De IMPACT D-serie heeft een krachtig draadloos bereik, zodat gebruikers de vrijheid hebben om rond te lopen en te praten zonder in te leveren op perfecte gesprekshelderheid.
Theis Mørk, Vice President, Global Product Management bij EPOS zegt: "De IMPACT D-serie maakt gebruik van geavanceerde technologie om professionals in drukke werkomgevingen volledige draadloze vrijheid te geven. Met verbeterde beveiligingsfuncties, krachtig draadloos bereik, superieure audio en een natuurlijke luisterervaring is de IMPACT D-serie de beste oplossing wanneer gesprekken belangrijk zijn."

Productbeschikbaarheid

De IMPACT D10-serie is per direct beschikbaar. Aanbevolen verkoopprijzen: 239-269 € (afhankelijk van het model).

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over EPOS
EPOS is een bedrijf dat audio- en video-oplossingen ontwikkelt en apparaten verkoopt voor zakelijke professionals en de gaming community. Het in Denemarken opgerichte bedrijf heeft als basis toonaangevende en geavanceerde technologieën, en biedt hoogwaardige audio- en video-oplossingen met design,technologie en prestaties als belangrijkste graadmeters.
Meer over EPOS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.