Google Cloud en C3 AI werken samen om Enterprise AI te versnellen

Unieke samenwerking om organisaties in meerdere sectoren te helpen bij het versnellen van hun toepassing van artificial intelligence (AI)-oplossingen

| Google | 1 min | 2 september 2021 16:03
Copyright: Google
C3 AI en Google Cloud gaan een nieuwe, unieke samenwerking aan om organisaties in meerdere sectoren te helpen bij het versnellen van hun toepassing van artificial intelligence (AI)-oplossingen. Vanuit de overeenkomst bieden de wereldwijde teams van beide bedrijven de zakelijke AI-applicaties van C3 AI aan, die draaien op het platform van Google Cloud.

"Google Cloud en C3 AI delen de visie dat artificial intelligence bedrijven in meerdere sectoren kan helpen om reële uitdagingen en kansen aan te pakken", zegt Thomas Kurian, CEO van Google Cloud. "Daarom zijn we van mening dat we klanten kunnen helpen sneller door de applicaties van C3 AI op Google Cloud te leveren en door samen te werken om specifieke use-cases in de branche aan te pakken met AI."

Thomas M. Siebel, CEO van C3 AI: "Door de innovatie, het leiderschap, de schaal en de go-to-market-expertise van Google Cloud te combineren met de zakelijke waarde van onze C3 AI-applicaties, zal deze samenwerking de acceptatie van Enterprise AI-applicaties in alle industriesegmenten gigantisch versnellen.”

Het volledige portfolio van C3 AI's Enterprise AI-applicaties, inclusief branchespecifieke AI-applicaties, C3 AI Suite®, C3 AI CRM en C3 AI Ex Machina, is nu beschikbaar op de wereldwijde, veilige en low latency-infrastructuur van Google Cloud.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Google
Google LLC (NASDAQ: GOOGL) is het bedrijf achter de Google-zoekmachine, opgericht door Larry Page en Sergey Brin. Het hoofdkantoor (genaamd het Googleplex) is gevestigd in Mountain View, Californië. Op 19 augustus 2004 werd het bedrijf beursgenoteerd. Sinds oktober 2015 is Google door een reorganisatie een dochteronderneming van Alphabet Inc.

Binnen korte tijd groeide het bedrijf uit tot een van de grootste spelers in de ICT-branche en nam het verschillende andere sites/bedrijven over, zoals YouTube en DoubleClick. Volgens een onderzoek van Millward Brown Optimor was het merk Google in 2007 het sterkste ter wereld.
Meer over Google
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.