Visma | Onguard en CIB maken incassotraject makkelijker

Klanten helpen bij het bereiken van een efficiënt order-to-cash proces, snellere betalingen en een optimale klantervaring

| Visma | Onguard | 2 min | 2 september 2021 16:07
Copyright: CIB
Visma | Onguard en Centraal Invorderings Bureau (CIB) gaan nauw met elkaar samenwerken op het gebied van data-integratie. Het partnerschap omvat de integratie van CreditManager, Visma | Onguard’s softwareoplossing voor debiteurenbeheer binnen CIB. Benodigde klantdata voor het incassotraject via CIB is hierdoor direct beschikbaar en kan vanuit CIB worden aangevuld. Dit zorgt voor rijke data en inzichten en een makkelijker incassotraject. Hierdoor kan Visma | Onguard haar klanten nóg beter bedienen.

De softwareoplossing voor debiteurenbeheer maakt onderdeel uit van Visma | Onguard’s softwareplatform om het gehele order-to-cash proces te automatiseren en te optimaliseren. Door deze credit managementoplossing te integreren met CIB, heeft CIB de beschikking over alle informatie die zij tijdens het incassotraject nodig heeft. Bovendien kan informatie die CIB verkrijgt ook weer eenvoudig uitgewisseld worden met CreditManager. Zo ontstaat er duidelijker inzicht in betalingen, gedragingen en contactmogelijkheden. Dit helpt de klanten van Visma | Onguard om nog meer te halen uit hun debiteurenbeheer en biedt hen een nog efficiënter order-to-cash proces.
“Bij CIB zijn wij altijd op zoek naar partners die goed bij ons passen”, aldus Roman Berkhout, CCO bij Centraal Invorderings Bureau. “De samenwerking met Visma | Onguard is daarom een bewuste strategische keuze. Digitalisatie en het bijdragen van (realtime) data aan betere inzichten voor onze klanten heeft onze gezamenlijke focus. Dit is immers een essentieel onderdeel van de credit management dienstverlening die onze opdrachtgevers vandaag de dag vragen. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Daarbij staan wij beide voor kwaliteit en gaan we verder waar andere partijen ophouden.”
Ook Adriaan Kom, CCO bij Visma | Onguard, is erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking met CIB. “Ons doel is om onze klanten te helpen bij het bereiken van een efficiënt order-to-cash proces, snellere betalingen en een optimale klantervaring. Door deze samenwerking zijn we in staat onze klanten nog beter van dienst te zijn met geautomatiseerde facturatie en incassodienstverlening in meerdere landen. Een win-win voor de klant!”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Visma | Onguard
Onguard is de afgelopen ruim 25 jaar uitgegroeid van een specialist in credit management software naar een marktleider in innovatieve oplossingen op het gebied van order-to-cash. Ons intelligente platform zorgt voor een optimale verbinding tussen alle processen in de order-to-cash keten en maakt het delen van kritische data mogelijk. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste technologieën zoals zoals API’s, robotics, machine learning, big data en AI. Gebruikers zetten het Onguard platform dagelijks in voor succesvol management en tastbare resultaten in order-to-cash en credit management. Sinds februari 2020 maakt Onguard deel uit van de Visma Group.
Meer over Visma | Onguard
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.