Avit Group uitgeroepen tot Cisco Customer Experience Advanced Specialization Partner

Deze certificering is het hoogst haalbare resultaat als het gaat om customer experience

| Avit | 2 min | 2 september 2021 18:54
Copyright: Charles Deluvio op Unsplash
Avit Group, netwerk integrator en managed service provider, is als eerste volledig Nederlandse organisatie uitgeroepen tot Cisco Customer Experience Advanced Specialization Partner. Deze certificering is het hoogst haalbare resultaat als het gaat om customer experience. Daarmee is dit het bewijs dat Avit Group, tevens Cisco Gold Partner, vooroploopt in de markt op het gebied van klanttevredenheid, waardecreatie en lange termijn relaties met de klant.

Avit Group werkt regelmatig samen met haar klanten aan complexe IT-projecten of -innovaties. Daarbij is het van groot belang dat de diensten voldoen aan de wensen en doelen van de opdrachtgevers. Avit Group heeft hier een specifieke methodiek voor ontwikkeld, waarin de customer success managers een belangrijke rol spelen. Mede dankzij de expertise van de Cisco-gecertificeerde specialisten worden dagelijks infrastructurele vraagstukken proactief opgelost en krijgen klanten altijd strategisch advies. Deze customer centric aanpak zorgt voor kostenbesparing in het business proces en stelt de klanten in staat om te profiteren van de vergaande digitalisering ten opzichte van de concurrentie. De Customer Experience Advanced Specialization Partner certificering van Cisco onderstreept dat Avit Group het juiste pad bewandelt naar het hoogst haalbare niveau van superieure dienstverlening.

“Avit Group heeft klanttevredenheid vanaf begin af aan in het DNA van de organisatie opgenomen”, zegt Mark Govaerts, CX Lead bij Avit Group. “We zijn continu gemotiveerd om een hoge tevredenheid van onze klanten te creëren, te behouden en verder te vergroten. Kortom, toegevoegde waarde leveren. Customer experience en innovatie staan centraal in alles wat we doen en we zien de certificering dan ook als een mooie mijlpaal. Het is hét bewijs dat we van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. We zijn trots op de certificering en deze smaakt naar meer. We blijven onszelf uitdagen om de voortrekkersrol in de markt te blijven vervullen.”

“We hechten ontzettend veel waarde aan klanttevredenheid. Niet alleen aan die van onze eigen klanten maar ook bij die van onze partners. Een goede klantervaring is namelijk cruciaal voor het succesvol behalen van de gezamenlijk bepaalde doelstelling”, zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands bij Cisco. “Avit Group heeft de hoogst haalbare certificering behaald op het gebied van customer experience. Dit is niet alleen iets om trots op te zijn, het voegt ook waarde toe. Een goede klantervaring is namelijk een competitieve differentiator.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Avit
Avit, specialist op het gebied van networking, collaboration, security en datacenter, verbetert bedrijfsprocessen door het ontwerpen, leveren, implementeren, integreren en beheren van IT-oplossingen. Avit beschikt over een eigen Research & Development afdeling waar innovatieve oplossingen ontwikkeld worden. Kwaliteit, kennis en innovatie staan bij Avit hoog in het vaandel. Zo is Avit ISO gecertificeerd op kwaliteit (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001) en milieu (ISO 14001) en wordt er gewerkt volgens best practice methodieken als ITIL en Prince2. Als officieel gecertificeerd Cisco Gold –partner en Cisco Master Enterpise Networking specialist, is het bedrijf trots op zijn Cisco Transformation & Innovation Partner of the Year 2019 award en de Cisco Collaboration Partner of the Year 2019 award.
Meer over Avit
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.