ASUS kondigt uitgebreide creator- en OLED line-up met Windows 11 aan

Tijdens het virtuele Create the Uncreated-event heeft ASUS vele innovaties onthuld die workflows en productiviteit voor alle soorten content creators een boost geven

| ASUS | 2 min | 2 september 2021 19:16
Afbeelding: De uitgebreide creator- en OLED line-up met Windows 11 | Copyright: ASUS
  • Het omvangrijke ProArt-ecosysteem wordt uitgebreid met de ProArt Studiobook 16 en Pro 16, ProArt Station PD5, ProArt Display PA147CDV en OLED PA32DC, ProArt X570-Creator WiFi en ProArt Projector A1.
  • De uitgebreide nieuwe creator laptop series — inclusief de ProArt Studiobook series, Zenbook Pro series en Vivobook Pro series — verbetert de workflows en tilt de productiviteit van creatieve professionals naar een hoger niveau.
  • ASUS introduceert de prachtige OLED-displays (oplopend tot 16:10 4K) in de Zenbook en Vivobook-serie, van high-end creator laptops tot aan laptops voor alledaags gebruik, en de nieuwe ZenScreen OLED MQ13AH.
  • Nieuwe ProArt Studiobook-modellen en de ProArt Mouse voor het bieden van directe, nauwkeurige controle met je vingertoppen in creatieve apps.
ASUS heeft vandaag een grote uitbreiding aangekondigd van zijn ecosysteem om creators te versterken — inclusief een reeks aan uitgebreidere ProArt-apparaten, een uitgebreide selectie aan Windows 11 laptops en PC’s voor creatieve professionals en een compleet aanbod van laptops met OLED-displays voor alle soorten creators. De aankondigingen werden gedaan tijdens het virtuele Create the Uncreated launch event. Met nieuwe laptops, displays, randapparatuur, een desktop, een projector en een moederbord, maakt deze nieuwe line-up het mogelijk voor content creators van alle soorten om hun beste werk af te leveren door optimale workflows en unieke innovaties.

“In de kern zijn wij vernieuwers die met veel trots onze beste ideeën tot leven brengen. De line-up van vandaag levert ervaringen voor de creators, die mogelijk zijn gemaakt door de creators zelf — om zo verbeelding om te zetten in realiteit'', zei ASUS co-CEO Samson Hu.

“De nieuwe ASUS Zenbook, Vivobook en ProArt Studiobook-serie inspireren content creators met hun kracht en performance,” zei Nicole Dezen, Vice President, Device Partner Sales, Microsoft Corp. “Gecombineerd met de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 11 zullen gebruikers hun productiviteit en creativiteit boosten. Om creators van uitgebreide mogelijkheden te voorzien blijft ASUS werken aan sterke partnerships. Als een belangrijke partner van ASUS levert NVIDIA® de beste NVIDIA RTX™ GPU’s uit de industrie en de beste ondersteuning voor creators met NVIDIA Studio — inclusief app-versnellingen, speciale Studio-drivers en exclusieve apps zoals NVIDIA Broadcast en Omniverse™.''

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ASUS
ASUS is één ’s werelds grootste notebook-verkopers en maker van de bestverkopende, meest geprezen moederborden op de markt. Als marktleider in het digitale tijdperk, ontwerpt en fabriceert ASUS producten die perfect aansluiten bij de behoeftes van een hedendaags huis en kantoor. ASUS biedt een breed portfolio met o.a. moederborden, grafische kaarten, optical drives, displays, desktop PC’s, notebooks, netbooks, servers, multimedia-apparaten, draadloze oplossingen, netwerkapparaten, tablets, smartphones en wearables.
Meer over ASUS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.