AWS kondigt algemene beschikbaarheid aan van Amazon FSx voor NetApp ONTAP

Een nieuwe opslagservice die klanten in staat stelt om voor het eerst volledig beheerde NetApp ONTAP-bestandssystemen in de cloud te starten en uit te voeren

| AWS | 1 min | 2 september 2021 19:28
Copyright: AWS
Amazon Web Services (AWS) kondigt vandaag de algemene beschikbaarheid van Amazon FSx voor NetApp ONTAP aan; een nieuwe opslagservice die klanten in staat stelt om voor het eerst volledig beheerde NetApp ONTAP-bestandssystemen in de cloud te starten en uit te voeren.

ONTAP is het bestandssysteem van NetApp dat van oudsher on-premises bestandsservers aanstuurt en een veelgebruikte set databeheerfuncties biedt. Met Amazon FSx voor NetApp ONTAP kunnen klanten met slechts een paar klikken volledig beheerde NetApp ONTAP-bestandsopslag op AWS starten, uitvoeren en schalen. Hierdoor kunnen klanten hun applicaties die afhankelijk zijn van NetApp ONTAP naar AWS migreren zonder hun applicatiecode, tools, processen of workflows te hoeven wijzigen. Amazon FSx voor NetApp ONTAP maakt het nu mogelijk voor klanten om hun applicaties en data te implementeren en te beheren met behulp van de NetApp ONTAP-workflows die ze al kennen en gebruiken, en genieten van de agility, schaalbaarheid, veerkracht en security van AWS.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AWS
Amazon Web Services (AWS) levert een cloudplatform en biedt wereldwijd services vanuit haar datacenters van infrastructuurtechnologieën zoals computing, opslag en databases - tot opkomende technologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, data-lakes en analyses, en Internet Of Things. Dit maakt het sneller, eenvoudiger en goedkoper om uw bestaande applicaties naar de cloud te verplaatsen en bijna alles te bouwen wat u zich kunt voorstellen.
Meer over AWS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.