Twitter introduceert nieuwe functie om misbruik automatisch te blokkeren

Safety Mode zal tijdelijk voorkomen dat auteurs van aanstootgevende tweets contact kunnen opnemen met of gebruikers kunnen volgen

| ESET | 1 min | 3 september 2021 11:19
Copyright: Twitter

Twitter heeft een nieuwe functie onthuld met de naam Safety Mode, gericht op het terugdringen van beledigend gedrag door automatisch ongewenste tweets en andere vormen van online intimidatie te blokkeren. Momenteel is de functie beschikbaar voor een handvol gebruikers.

“Ongewenste tweets en lawaai kunnen conversaties op Twitter in de weg staan, daarom introduceren we de Safety Mode, een nieuwe functie die tot doel heeft storende interacties te verminderen. Vanaf vandaag rollen we deze veiligheidsfunctie uit naar een kleine feedbackgroep op iOS, Android en Twitter.com, te beginnen met accounts die Engelstalige instellingen hebben ingeschakeld”, aldus Twitter in een blogpost waarin de nieuwe functie werd geïntroduceerd.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ESET
ESET begon zijn leven als een pionier op het gebied van antivirusbescherming en creëerde bekroonde software voor het detecteren van bedreigingen. Nu is het doel van ESET om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van de adembenemende mogelijkheden die technologie biedt. Tegenwoordig stellen onze beveiligingsoplossingen bedrijven en consumenten in staat om het meeste uit de digitale wereld te halen.
Meer over ESET
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.