Solvinity neemt meerderheidsbelang in Securify

Securify blijft als zelfstandige onderneming opereren onder Solvinity

| Solvinity | 2 min | 6 september 2021 16:10
Afbeelding: Cengiz Han Sahin (Securify) en Hans van den Broek (Solvinity) bij de ondertekening
Solvinity, leverancier van Secure Managed IT Services, maakt vandaag een strategische samenwerking bekend met Securify, specialist in agile security, pentesting en red teaming. Securify blijft als zelfstandige onderneming opereren onder Solvinity, dat een meerderheidsbelang verwerft.

Securify is een Nederlandse cybersecurity-specialist. Het bedrijf beschikt over een focusteam van zeer ervaren security-experts, waarmee het beveiligingsbeleid van een breed spectrum van grote Nederlandse en internationale organisaties uitvoerig wordt getest. Daarnaast assisteert Securify agile development teams bij de ontwikkeling van veilige applicaties.

Hans van den Broek, CEO van Solvinity, is zeer gelukkig met de nieuwe samenwerking, die logisch voortvloeit uit de Solvinity bedrijfsstrategie. “Als provider van Secure Managed IT Services hebben wij al vele jaren een heel solide reputatie als het gaat om goede en veilige dienstverlening. Onze strategische samenwerking met Securify stelt ons nu in staat verder te groeien door nieuwe security services aan te bieden. De agile security initiatieven van Securify sluiten bijvoorbeeld uitstekend aan bij onze eigen DevSecOps diensten. Andersom kunnen klanten van Securify hun voordeel doen met Platform as a Service diensten die Solvinity aanbiedt op het gebied van cloud transformation, application management en user services.”

Cengiz Han Sahin, mede-oprichter van Securify: “Deze samenwerking biedt heel veel voordelen en stelt ons in staat onze sterke groei en ambities stevig door te zetten. Beide partijen brengen slagkracht, kennis, resources en dienstenportfolio’s in deze samenwerking die elkaar enorm kunnen versterken. Solvinity weet zich al jaren te onderscheiden en is op security-vlak ook echt een topspecialist. Door ons dienstenportfolio samen te brengen en verder uit te bouwen, verwachten we onze klanten uiteindelijk op alle fronten een veilige digitale omgeving te kunnen garanderen.”

David Vaartjes, mede-oprichter van Securify: “Dit is niet alleen geweldig nieuws voor iedereen binnen Securify en Solvinity, maar vooral ook voor onze klanten en al die organisaties die snel én aantoonbaar veilig willen blijven innoveren. Ik zie dit als een prachtige stap in onze missie om beveiliging van A tot Z centraal te verzorgen.”

Securify werd opgericht door Yorick Koster, Cengiz Han Sahin en David Vaartjes. Vaartjes zal, samen met Kees Stammes, die eerder dit jaar als Managing Director werd aangesteld, Securify blijven besturen. Cengiz Han Sahin, voormalig mede-bestuurder, blijft verbonden als Research Director en zal zowel Securify als Solvinity van strategisch advies blijven voorzien. Hij gaat zich daarnaast samen met Yorick Koster richten op de ontwikkeling van een ander bedrijf van de founders dat zich richt op mobile payment fraud protection and threat intelligence.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Solvinity
Solvinity ontwikkelt innovatieve klantgerichte oplossingen en biedt bedrijven met hoge security-eisen een veilige toegang tot de private, public en hybrid cloud. Solvinity is gespecialiseerd in cloud diensten voor managed hosting, analytics, workplace en security. Vanuit het principe ‘Secure and compliant by design’ is Solvinity gecertificeerd op basis van internationale en nationale normen.
Meer over Solvinity
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.