KnowBe4 organiseert eerste editie van KB4-CON EMEA

Het online evenement is op 23 september met keynote-sprekers Mikko Hypponen, Chief Research Officer bij F-Secure en Kevin Mitnick, Chief Hacking Officer bij KnowBe4

| KnowBe4 | 2 min | 7 september 2021 12:14
Copyright: KnowBe4
KnowBe4, leverancier van ’s werelds meest uitgebreide platform voor security awareness en phishing-simulaties, organiseert op 23 september de eerste editie van KB4-CON EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Het volledig virtuele en op cyberbeveiliging gerichte evenement is een uitbreiding van het zeer succesvolle KB4-CON US-evenement, dat het afgelopen jaar meer dan 10.000 registranten trok.

Mikko Hypponen over de mens als extra beveiligingslaag

Na een welkomstwoord van Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4, houdt Mikko Hypponen, Chief Research Officer bij F-Secure, een lezing waarin wordt besproken hoe onze wereldwijde netwerken worden bedreigd door surveillance en misdaad, en hoe we onze technische en menselijke problemen kunnen oplossen.
"Vandaag de dag zijn cyberdreigingen ongekend hoog", zegt Hypponen in een teaservideo voor het evenement. “Bij ransomware-incidenten en datalekken hebben organisaties een uitgebreid security awareness-programma nodig, dat beveiligingsprogramma’s met een menselijke laag een extra beveiligingslaag zal geven.”

Fireside chat met Kevin Mitnick

De online aanwezigen kunnen ook een Fireside Chat bijwonen met ‘s werelds beroemdste hacker en tevens KnowBe4’s Chief Hacking Officer, Kevin Mitnick en Colin Murphy, Chief Information Officer bij KnowBe4. Het duo bespreekt de nieuwste social engineering-trends die hackers gebruiken. Op een bepaald moment in zijn leven was Kevin de meest gezochte hacker van de FBI en in de sessie zal Kevin het publiek laten zien dat je een hacker nodig hebt om een hacker te kennen. Kevin zal enkele van de meest geavanceerde technieken demonstreren die worden gebruikt door de hedendaagse cybercriminelen.

KB4-CON EMEA is van 10:00 tot 13:30 uur online vrij toegankelijk voor alle security-professionals. De middagsessies zijn gereserveerd voor KnowBe4-channelpartners en klanten en zijn van 14:00 - 17:00 uur. Deze sessies zijn gericht op peer-inzichten, productupdates en best practises, evenals de toekomst van werkplekbeveiliging.

“We zijn verheugd om KB4-CON naar EMEA te brengen en daarmee tegemoet te komen aan specifieke operationele vereisten voor de regio”, aldus Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “De dag biedt security-professionals tal van nieuwe inzichten over hoe we de menselijke firewalls van hun organisaties kunnen versterken door te leiden met een sterke security culture”.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over KnowBe4
KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.