Restaurant Bánh Mì ontvangt ‘Hidden Gems’ prijs van Food Tech speler Deliverect op International Food Delivery Day

Het initiatief maakt deel uit van verschillende activiteiten die zijn opgezet om de food delivery industrie nauwer in contact te brengen met haar klanten

| Deliverect | 2 min | 8 september 2021 10:12
Deliverect, de Belgische FoodTech scale-up die online maaltijdbezorgers als Uber Eats, Deliveroo, Just Eat en Takeaway.com door middel van een automatisch kassasysteem rechtstreeks aan restaurants koppelt, heeft een jaarlijkse International Food Delivery Day in het leven geroepen als waardering voor restauranthouders, medewerkers, chef-koks en maaltijdbezorgers, kortom iedereen die een rol heeft in de wereldwijde food delivery. Het initiatief maakt deel uit van verschillende activiteiten die het bedrijf heeft opgezet om de food delivery industrie nauwer in contact te brengen met haar klanten.

Zo organiseerde Deliverect in de aanloop naar deze dag de internationale ‘Hidden Gems’ wedstrijd voor de MKB-klanten uit haar portfolio. In het kader van deze wedstrijd konden deze Deliverect klanten hun ‘Hidden Gem’- takeaway gerecht indienen. Het Brusselse foodtruck restaurant Bánh Mì viel in de prijzen. Uitbater Tam Vo ontving een cheque ter waarde van 10.000 euro uit handen van Deliverect CEO Zhong Xu.

Het eerste kwartaal van 2021 was er wereldwijd een toename van maar liefst 79% in online bestellingen van afhaalmaaltijden. Dat is bijna een verdubbeling van het voorspelde groeipercentage. Deliverect droeg bij tot deze trend dankzij de meer dan 1 miljoen wekelijkse bestellingen die het hielp verwerken - een stijging van 750% ten opzichte van het jaar ervoor.

Achter deze indrukwekkende cijfers schuilen restaurantmedewerkers en -eigenaars, chauffeurs en verkopers, die zich bij weer en wind inzetten zodat iedereen overal en op ieder moment kan genieten van een heerlijke maaltijd.

Zhong Xu: "Toen Deliverect in 2018 werd opgericht, wisten we dat delivery belangrijk zou worden voor restaurants. Als gevolg van de pandemie ging de food delivery industrie in hypergroei, met online bezorgdiensten die ??volgens ResearchAndMarkets.com 162,23 miljard euro zullen genereren in 2025. We zijn dan ook verheugd om vandaag de International Food Delivery Day te introduceren. We willen voortaan ieder jaar opnieuw iedereen in het zonnetje zetten die dag in dag uit hard werkt om ervoor te zorgen dat we allemaal altijd en overal kunnen genieten van een lekkere maaltijd."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Deliverect
Over Deliverect
Deliverect is een Belgisch SaaS-bedrijf dat thuisbezorging vereenvoudigt voor allerhande voedingsbedrijven. De Gentse start-up koppelt daartoe bezorgplatformen van derden rechtstreeks aan het kassa- of ERP-systeem van bedrijven. Alle online bestellingen kunnen zo centraal beheerd worden, wat de operationele efficiëntie en klanttevredenheid verhoogt. Deliverect wil restaurants en voedingsbedrijven dichter bij hun klanten brengen en zo hun onderlinge band versterken. Het softwarebedrijf werd opgericht in 2018 door Zhong Xu, Jan Hollez, Jelte Vrijhoef en Jérôme Laredo.
Meer over Deliverect
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.